Ai nevoie de un iso cu W7, și un stick de minim 4 GB parcă. Bootcamp Assistant te va ghida prin toți pașii, inclusiv crearea partiției bootcamp de o anumită dimensiune, crearea acelui USB bootabil. Mai rămâne să dai un restart, install W7 pe partiția bootcamp, și gata.
De ce sa te chinui sa faci o gramada de prostii sa pui 2 OS pe bootcamp? Nici nu se pot pune. Nu-ti da voie bootcamp.
De ce nu intri pe xxxx iti iei vmware fusion 5 cu licentza direct, il instalezi, apoi intri si downloadezi tot de pe xxxx win7.iso si winxp.iso
si le instalezi in 2 VM separate.. fiecare cu o partititie virtuala de 15 GB pt XP si min 25 GB pt Win7.??
Si ai MacOS X ca si HOST? si te pui intre ele oricand cu doar un GEST pe trackpad ...
E doar un sfat..
Ai avertisment pentru încălcarea punctului 7 din Regulament.
Doc - 25 Aprilie 2013 04:02 PM
Intrebare: Pot avea pe macbook pro 3 sisteme de operare cu Boot camp?
As vrea sa instalez pe langa MLion inca doua sisteme Windows XP si 7.
[ Modificat: 27 Aprilie 2013 05:57 AM de Administrator ]
Buna, am un macbook air cu Processor 1.8 GHz Intel Core i5,Memory 4 GB 1600 MHz DDR3
Pot sa instalez windows prin bootcamp pe el, adica va fi stabil, va functiona ok? Ce parere aveti? Daca da, puteti sa imi dati niste linkuri cum procedez cu bootcamp si ce fel de windows recomandati? multumesc
ema
“One of the best things about the standard 2013 MacBook Air 13” is that it has record-breaking battery life of 14 hrs 25 min (with the screen brightness at 100 cd/m², headphones plugged in and the Wi-Fi, Bluetooth and keyboard backlighting turned off). Under Windows 8 the results are more mixed. Perhaps as the price to pay for the increased processor performance, in the same conditions it lasts only 7 hrs 40 min.”
Deci cam la jumătate din ce poate cu Mac OS X. Oarecum de așteptat.
Reînviind un pic topicul, m-ar interesa care este cea mai sigură/eficientă metodă de a elimina partiția BOOTCAMP și astfel să redau spațiul pt OSX, fără a risca pierderea informațiilor și, eventual, fără a fi nevoit să reinstalez OSX. Mulțumesc.