Un sfat ?! [cumparare iPhone 3GS]
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.02.11

Va salut, urmeaza sa imi cumpar un iphone 3GS si am nevoie de cateva sfaturi de evitare a posibilelor fraude asa ca vreau sa va intreb
cam la ce ar trebui sa ma uit prima oara cand il testez ? sau ce defecte sunt cele mai frecvente.. ?

Mentionez ca il voi cumpara de la o sursa nesigura cum ar fi okazii.ro sau alte situri cu profile de vanzari…
Orice parere este de apreciat si o voi lua in considerare smile
P.S. am strans bani in 2 luni pentru un astfel de iDevice si reprezinta un pas mare pentru mine de la actualul meu telefon Samsung E 250 (un tel ff primitiv si cu tastatura stearsa) la iPhone 3GS asa ca nu vreau sa ma trezesc cu vre o un bug sau alte probleme hardware, thx.

[ Modificat: 12 Februarie 2011 09:12 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.08

Sustine cele spuse .nimeni nu ne poate spune?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Nu prea sunt defecte frecvente, ori merge ori nu merge. Ideal ar fi sa poti testa bateria, intri intr-un joc mai intensiv si daca dupa ce iesi bateria nu a scazut dramatic pt cat ai jucat, e ok.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 03.11.05

Cel mai bine ar fi sa il iei de aici de pe forum, macuser-ii sunt de obicei oameni seriosi si daca te uiti la anunturi o sa vezi ca daca sunt defecte optice sau de hardware sunt semnalate de obicei.

Bine, daca vezi un user cu un cont facut in ziua in care vinde terminalul nu te arunca, aia sunt teparii

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Soare - 16 Februarie 2011 08:18 AM

Bine, daca vezi un user cu un cont facut in ziua in care vinde terminalul nu te arunca, aia sunt teparii

Avem un mic sistem de protectie: ultilizatorii noi nu pot posta anunturi de Mica Publicitate in prima luna.