2 din 2
2
iPhone 3Gs se incarca FOARTE greu, se descarca repede. HELP !!!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Targu-Jiu
Macuser din: 05.03.10

Tin sa va anunt ca nu am reusit nici cu aplicatia asta SAM. Deci MARE atentie la baseband-ul de iPad 06.15 . Am fost nevoit sa vand telefonul, ma exaspera treaba cu bateria , am incercat toate modalitatile . Si la service etc. Acum caut un neverlocked sa nu mai am probleme.

Multumesc inca o data pentru sfaturi

Semnătură 

❂ MacBook Pro Unibody 15” 2010 ❂ 2.8 C2D ❂ 4Gb ram, 500 Hdd
❂ iPhone 4, Black, 32 Gb, Factory Unlocked
❂ Once you go Mac, you can’t go back !

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
Alecsandru - 14 Februarie 2011 08:42 PM

Am fost nevoit sa vand telefonul, ma exaspera treaba cu bateria

!?!!!  grrr  big surprise  ohh

sper ca inteleg gresit ce zici acolo…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member

Nu ai inteles gresit. Telefonul imi consuma toata bateria in 5 ore, chiar daca statea in standby. Am incercat toate metodele… momentan nu e nimic sigur care sa rezolve problema asta la iPhone cu baseband 06.15. Programul ala SAM and SAMPrefs nu rezolva in totalitate… cel putin nu in cazul meu.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.08.09

Alecsandru, dupa cum ti-a zis si Hamilton, singura problema care are legatura cu basebandul de iPad(6.15.00) e faptul ca nu-ti mai functioneaza GPS-ul.
Problema cu bateria se datoreaza Hacktivarii(activare fara sim original), in urma careia Push Notifications o iau razna si incearca sa descarce ceva intruna. Tot ce trebuie sa faci in situatia asta(si daca nu ai cartela operatorului pe care e blocat iphone-ul) e sa stergi un fisier din telefon. Dureaza fix 1 minut si nu mai ai probleme.

Semnătură 

Te uiti ca umanista la integralā.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member

Si de curios… ce fisier trebuia sa sterg ? Am incercat toate metodele si nu a mers. Intr-adevar, telefonul incerca intr-una sa se activeze. Oricum e ok, nu l-am vandut la un pret mic. Multumesc mult inca o data pentru raspunsuri baieti !

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.08.09

Telefonul nu incerca sa se activeze, ci sa descarce niste notificari. Daca il pui langa un radio sau tv, o sa auzi cum paraie pt ca sta in permanenta conectat.
Trebuia sa intri cu iPhoneBrowser sau ceva asemanator in /system/LaunchDaemons si sa stergi com.apple.apsd.plist. In felul asta, nu mai ai Push Notifications(dar oricum nu merg daca nu il activezi cu SIM original), dar nu se mai consuma trafic de net si bateria.

Semnătură 

Te uiti ca umanista la integralā.

2 din 2
2