Problema paginare book Indesign CS5
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Rar vin cu cereri şi probleme, de obicei vin cu rezolvări. Dar dupa ţ-şpe mii de căutări în Google - care a devenit extrem de stufos şi nu am găsit problema şi rezolvarea, mă adresez celor care lucrează curent în Indesign.

Problema este că în book-ul creat, toate fişierele apar ca începând cu pagina 1, indiferent cum paginez eu fişierele incluse (a se vedea ataşamentul). De aceea nu pot pagina automat, caz în care toate documentele din book ar începe cu pagina 1. Am încercat să sincronizez paginile, paginare manuală sau automată în fiecare document. Nimic. Ţin minte că am mai avut problema asta în Indesign CS3 şi cumva am rezolvat-o atunci, dar nu mai ştiu cum. Nici într-un caz prin reinstalarea aplicaţiei. Template-ul cu care am creat documentele a fost creat cu Indesign CS4 şi apoi upgradat la CS5. Asta să fie problema? Ştie cineva o rezolvare? Mulţumesc anticipat.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

Numbering & Sections options

sau helpul de la inDesign

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Se pare că nu am fost destul de explicit. Nu de ieri lucrez reviste în Indesign. În ataşamentul de mai sus, se vede clar că documentul începe de la pagina 5, dar în book îl afişază ca începând de la pag. 1. Ar fi trebuit să îl afişeze de la pag. 5. Restul documentelor le-am paginat manual începând de la pagina următoare faţă de documentul precedent, documentele apar bine paginate, doar în book le afişază toate ca începând de la pagina 1 (?).  Astea sunt setările pe care le-am făcut în book, la “Book page numbering options” şi cred că sunt corecte.

Semnătură 

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

S-a rezolvat prin dezinstalarea si reinstalarea InDesign-ului. Se pare ca ceva componenta era corupta. Acum afisarea paginilor documentelor in book este corecta si exacta. Daca la cineva se intampla acelas simptom, doar o reinstalare poate sa rezolve.

Semnătură 

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

chiar eram curios… mai ales că ziceai în primul post că nu e vorba de reinstalare
presupun că nici ștergerea filei .plist nu te-a ajutat…
bine că ai biruit până la urmă
smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu. Nu a fost plist-ul. L-am dezinstalat cu uninstaller-ul propriu, apoi l-am reinstalat. Dupla uninstaller-ele de la Adobe, raman preferintele. Mai ales ca am avut toate setarile (ma refer in primul rand la comenzile de tastatura asignate de mine) la fel cum le-am facut. Altundeva a fost buba. smile Nu mai tin minte ce a fost data trecuta. Acum o sa am grija.

Semnătură 

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5