Problema Adium/Yahoo messenger -nu afiseaza “user icons”
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.12.10

De la o vreme, atat Adium cat si YM nu mai afiseaza/downloadeaza imaginile userilor din lista de contacte. (imi apare decat imaginea userului meu) Am incercat sa le reinstalez, dar problema tot nu s-a remediat.

Aveti idee ce ar putea fi?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Daca obtii acelasi comportament de la amandoi clienti, atunci e posibil sa fie o eroare la nivelul serverului, de la Yahoo.

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.12.10

Daca ar fi de la ei, nu ar avea mai multe peroane acceasi problema ca si mine?
Ar putea sa blocheze ceva Little Snitch? (momentan e bifat “allow any connections/any ports”)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

la mine nu se updateaza tocmai poza mea.
in schimb sunt fericit ca merge transferul de fisiere.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 22.10.09

Fix pentru asta intrasem si eu sa intreb.
Acum doua zile am dat un clean cu clean my mac si de-atunci nu mai reusesc sa vad niciun avatar. (ps. folosesc Adium)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Si eu am observat o problema asemanatoare cu Yahoo Messenger, chiar si pe Windows. Problema probabil este de la Yahoo. Ciudat ca atunci cand pun un avatar ce am mai avut recent (cand inca functiona bine), ceilalti imi vad avatarul. Dar cand pun un avatar ce inca nu am avut, ceilalti imi zic ca nu apare avatarul. Presupun ca problema e undeva la transferul avatarului, si cand pun un avatar ce am mai avut, la ceilalti Messenger-ul afiseaza avatarul ce a fost salvat in cache-ul de la Messenger…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mi se pare ca cei de la Yahoo au rezolvat in sfarsit problema, azi am observat ca se incarca avatarele de la ceilalti pe care ii am in lista. grin

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: București
Macuser din: 01.03.08

Si eu am aceasta problema. Si tot nu si-a revenit. Nu se mai afiseaza avatarul userilor din lista de contacte. Avatarul meu e afisat, dar nu se poate schimba. Poate ca a fost o greseala sa sterg tot cache-ul din Messenger. Am sters tot ce tine de Messenger cu AppCleaner.

Semnătură 

I  macbook

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Azi vad ca iar nu mai merge, presupun ca cei de la Yahoo experimenteaza ceva / incearca sa repare un bug. De ieri incepand din cand in cand merge bine, in rest nu.