Folie ecran iphone
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.06.09

Am un 3gs, cu o zgarietura mai vizibila in coltul de sus al ecranului, desi nu cred ca e foarte adanca. Nu ma deranjeaza asa tare decat cand sunt afara si e lumina puternica, in rest nu e prea vizibila. As vrea o folie care sa o ascunda, dar nu una de-aia oglinda, la ce ar trebui sa ma uit? Din cate am citit ZAGG sunt cele mai bune, si mi-as lua una daca as stii ca poate sa ascunda si zgarietura in cauza. multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

La montare, zagg-urile se umezesc cu o substanță specială care activeaza pasta lipicioasă de pe suprafața lor. Se lipesc de nu mai se vede nimica - o să se umple zgârietura cu pastă lipiciasă care apoi se întărește - si cum are același grad de difracție ca sticla de pe ecran nu se mai observă neam.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.11.08

si se mai desprinde?

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Eu unul nu recomand folie zagg…mi-am comandat si eu, mi-a ajuns intr-o saptamana. Se lipeste ok, nu raman bule nimic, dar, are un aspect de “coaja de portocala” dupa ce se usuca. Arata foarte aiurea, dupa 2 saptamani am dat-o jos. Este intr-adevar foarte rezistenta, insa parerea mea ca nu-si merita banii, datorita aspectului ulterior aplicarii. Vezi teste si review-uri pe youtube, unde si altii sunt de aceeasi parere.

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

@h3llboy, te referi la cea pt ecran sau pt spate?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

La ambele, au aceeasi compozitie smile

As indrazni si sa sa-l contrazic pe psergiu cu intaritul lichidului cu ajutorul caruia se aplica folia. Acel lichid ajuta la aplicarea ei cat mai exacta, nu se intareste (se pune mult, pana poti misca folia pe suprafata telefonului si cand e in pozitia buna, pui degetu la mijloc si incepi sa scoti lichidul cu o alta “ustensila” furnizata in pachet, din cauciuc. mai ajuta si la amprente…dar cam atat)

Semnătură 

iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

scuze greselile, oboseala

Semnătură 

iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08
h3llboy - 18 Februarie 2011 10:26 PM

La ambele, au aceeasi compozitie smile

As indrazni si sa sa-l contrazic pe psergiu cu intaritul lichidului cu ajutorul caruia se aplica folia. Acel lichid ajuta la aplicarea ei cat mai exacta, nu se intareste (se pune mult, pana poti misca folia pe suprafata telefonului si cand e in pozitia buna, pui degetu la mijloc si incepi sa scoti lichidul cu o alta “ustensila” furnizata in pachet, din cauciuc. mai ajuta si la amprente…dar cam atat)

este adevarat ce spui.
are un aspect de coaja de portocala dupa ce se usuca.cu toate asta este cea mai buna folie de pe piata.nu se zgarie…este rezistenta…
lichidul este pt manevrarea foliei.se da pe partea lipicioasa pt a avea mai multa manevrabilitate,dupa pozitionarea corecta trebuie sa o scoti afara cu un card sau cu plasticul pe care ti-l ofera in pachet.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 24.08.09

Din cate citisem pe ceva forumuri, lichidul cu care se aplica respectiva folie de la Zagg nu e foarte diferit de… apa.

Am avut folie Zagg atat pe 3GS, cat si pe i4 pe care il am acum. Nu am decat cuvinte de lauda (mai ales pe i4, unde, datorita formei telefonului, folia e mult mai usor de montat). Pe mine nu m-a deranjat aspectul telefonului dupa montare (as indrazni sa spun ca pe i4 nici nu se observa). Mai mult decat atat, telefoanele devin mult mai putin aluneacoase (atat cand le tii in mana, cat si cand le pui pe diferite suprafete, de unde, fara folie, ar aluneca foarte usor).

n concluzie, votez pentru Zagg.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

bun da tot nu m-am lamurit: folia zagg e buna de ceva sa ascunda zgarieturile existente? Daca nu, ce ar trebui sa iau?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 24.08.09

Eu am avut o zgarietura fina pe ecran la 3GS. Si da, dupa ce am pus Zagg, nu s-a ma vazut.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 09.04.08

am probar multe foli printre care Zagg mult laudata cumparata din SUA, dar s-a dezlipit dupa 3 saptamani, in schimb casemate deosebita mai tare mai lucioasa

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: Baia Mare
Macuser din: 07.02.11

Revin in discuție cu folia celor de la zagg.com, eu am pus pe 2 iPhone 4 (mie și la fiică-mea) și se comportă excelent. Astăzi mi-am comandat una și pentru IPad pe site-ul din State, pentru că cei de la noi nu au în stoc de vreo 2 săptămâni (ptr. IPhone au fost luate din RO ). Referitor la dezlipirea ei, cei cărora au pățit asta, probabil că după lipire nu au avut răbdarea să aștepte uscarea lichidului de montare a foliei cum este recomandat min. 12 ore. Eu le am montate de cca. 6 luni și sunt și în huse.

Semnătură 

Iphone 4
MacBook 7,1 , Intel Core 2 Duo, 2,4Ghz, 2GB, 13”

Ipad2 16GB WIFI

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: Baia Mare
Macuser din: 07.02.11

Se corectează “cărora” cu “care”-scuzele de rigoare.

Vreau să mai spun, că un prieten(care are răbdare la lipire-montare)care și-a pus pe telefon folie de la 3M, a reușit să o compare cu cea de la zagg, și mi-a confirmat superioritatea foliilor de la zagg.

Semnătură 

Iphone 4
MacBook 7,1 , Intel Core 2 Duo, 2,4Ghz, 2GB, 13”

Ipad2 16GB WIFI