la ce te uiti cand cumperi?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hay River, North of 60, Canada
Macuser din: 12.10.06

salutare. eu am postat niste fleacuri pe’aici dar nu m’am prezentat.
andix, deocamdata pc, curand mac (depinde de amabilitatea celor care le vand in .ro), fotoreporter.

asa… am dat care va sa zica banii pe un macbook cu upgrade la 1Gb ram, restu’ e cum vine din fabrica - 2 GHz proc, 60 Gb hdd, yadda-yadda. dupa ce am facut plata (ce, voi nu faceti la fel? :p) m’am apucat sa citesc forumu’. si mi’a sarit pulsu’ brusc, vazand cum lumea ba se plange ca nu’i bine imbinata carcasa la ecran, ba ca nu face clickul click asa cum ar trebui, ba ca se innegreste carcasa, ba ca se’ncinge, ba…

asa ca una la mana: s’ar putea centraliza informatiile astea intr’un sticky, ceva, sa stie si neofitul (de mine, no pun intended) dupa ce sa caste ochii cand se duce la magazin?
si a doua la mana (derivata din prima): dupa ce sa casc ochii cand ma duc la magazin? vreau sa zic, altele in afara de cele scrise pe’aici prin threaduri?

multumiri, si nu dati rogu’va cu carcase de pc dupa mine daca pun intrebari aiurea. asa’i cu toti astia noi. cred.

Semnătură 

PEBKAC
Problem Exists Between Keyboard And Chair.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Stai liniştit, nu ai ce să verifici la magazin. Ei îţi aduc un computer în cutie sigilată, nu prea poate să aibe defecte pe care să le poţi vedea pe loc. Eventualele probleme pot apărea pe parcursul funcţionării, n-ai cum să-ţi dai seama de ele în magazin. Şi dacă cumva îl deschizi şi-ţi ia foc, ţi-l schimbă.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hay River, North of 60, Canada
Macuser din: 12.10.06

dupa ce’am citit despre atatea flawuri… nu prea stau linistit smile ce urasc cel mai tare in .ro este asteptarea infinita in caz de stricaciune, pana la inlocuire. sau interminabilele drumuri pe care le faci pe la service’uri. (e gata? nu, reveniti maine. stiti, mai avem nevoie de o zi… etc.)

Semnătură 

PEBKAC
Problem Exists Between Keyboard And Chair.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Eu stiu o firma (sau doua) care iti ofera un calculator pina iti schimba marfa. dar eu cred ca n-ai de ce sa ai teama. Nu vine cu stricaciuni!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
andix - 18 Octombrie 2006 02:39 AM

salutare. eu am postat niste fleacuri pe’aici dar nu m’am prezentat.
andix, deocamdata pc, curand mac (depinde de amabilitatea celor care le vand in .ro), fotoreporter.

[...]
multumiri, si nu dati rogu’va cu carcase de pc dupa mine daca pun intrebari aiurea. asa’i cu toti astia noi. cred.

Probabilitatea ca un mac (sau alt tip) să vină cu stricăciuni din fabrică este minimală. Cei care s-au plîns nu au dat detalii. Și peste ocean și în țări mai vestice este același lucru. Că la noi înlocuirea e mai lentă e firesc, nu totdeauna au pe stoc un anume tip și, așadar și prin urmare, aștepți. Cică în RO s-ar vinde deja peste una mie mac-uri noi pe an. În Germania, nr ăsta se vinde într-o lună, chiar mai mult. Păi cred și eu că au mai multe pe stoc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…