Salut. Am un iphone 2g pe o cartela prepay orange. Problema este ca mi se conecta la net si primeam mail-uri fara sa am o optiune activa de date si cu wireless-ul din el oprit; astfel, imi păpa si creditul. Am sunat la ei, mi-au spus ca din cauza iphone-ului se intampla asta - adica el implicit isi face update-uri. Ok, i-am rugat sa imi dezactiveze auto conectarea la net. Zis si facut, DAR acum problema este ca nu ma mai tine bateria; adica, dupa ce a stat la incarcat toata noaptea, tine cca 2-3 ore si s-a stins. Acum nu stiu daca din cauza la ce a zis tipul de la orange: “ca va incerca sa dezactiveze serviciul manual dar sa nu mai accesez nici menu-ul *100# pentru ca atunci se va reactiva conectarea la net”. E prea mare coincidenta sa imi pice practic bateria tocmai dupa ce am avut discutia cu cei de la orange legata de net, dar in acelasi timp mi se pare ciudat sa fie aceasta chestie legata de autonomia bateriei. Stiti ceva mai multe sau ati mai fost in situatia asta? Multumesc!
poti dezactiva singur internetul direct de pe iphone. intri in browser si cauti pe google “fake apn” si e primul link care iti apare.
eu asa l-am dezactivat, iar cand vreau sa mearga doar ii dau remove din general.
we are missing the big point here!!! are cineva problema cu bateria? adica, de la 2-3 zile la 1-2 ore zic eu ca sunt ceva probleme. plus ca se incinge foarte tare cand sta la incarcat. deci, are legatura cu ce mi-au dezactivat cei de la orange sau nu are si rezulta ca trebuie sa imi schimb telefonul, sau bateria (daca se poate)
pai daca zici ca se incinge foarte tare cand e la incarcat eu zic ca e bateria de vina.
poti sa incerci sa il pui la incarcat in modul avion sau oprit sa vezi daca se incinge, pentru ca asa o sa excluzi partea cu orange-ul
Chiar daca operatorul a dezactivat serviciul de date asta nu impiedica iPhone-ul sa incerce o conectare si inca una si tot asa.
Si la o utilizare,chiar moderata a serviciului de date se cam incalzeste.Daca insisti chiar frige.
Treci in mod avion si vezi asa cum e incarcarea si cat tine o incarcare.
Eventual un restore,schimbat parlola daca faci jailbreak si dezactivat din el tot ce tine de date gsm.
Aham. Multumesc mult. Acum, in privinta restore-ului va fi o problema pt ca ultima oara se pare ca nu aveam varianta ce trebuia de soft. A fost facut cu Cydia dar inchei discutia aici pt ca stiu ca nu este voie.
Este voie să vorbești aici despre cum să faci jailbreak - este legal.
Nu e voie să vorbești despre software piratat - bate BSA-ul la ușă.
Este ok să dai link-ul la imaginea originală de iOS și sfaturi cum se poate modifica pentru uz personal folosind PwnageTool.
Nu este OK să distribui acea imagine modificată.