Valabilitate iphone in alte retele
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Am si eu o mica intrebare pentru utilizatorii de iphone: daca sa zicem as cumpara un iphone 3gs sau 4 de la orange.ro as putea sa il folosesc sa zicem pe alta retea din germania care este provider de iphone (sa zicem vodafone.de sau oricare alta) ... sau din alta tara din europa?
Stiu ca pe vremea la iphone 3g, daca il cumparai din us, si il activai cu cartela de AT&T puteai sa il folosesti linistit si pe orange.ro.
Spun asta in ideea in care ma tenteaza un asemenea device si nu sunt sigur daca nu voi avea ocazia sa plec 2 ani din tara.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Iți trebuie un iPhone neblocat din fabrică sau pe care sa-l deblochezi tu cu jailbreak.
Orange vinde telefoane blocate pe Orange Romania - nu merg pe nici o alta retea Orange daca sunt sunt deblocate(software nu jailbreak sau hardware de Orange contra cost).
Nu stiu ce poveste ai auzit tu - toate telefoanele de la AT&T US sunt blocate pe AT&T - nu le poți folosi făra jailbreak si deblocare cu ultrasn0w.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Ok, inteleg. Multumesc pentru raspuns.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.08

cei de la cosmote le vinde neverlocked, adica le poti folosi in ce tara vrei, la orice operator wink

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08
sandubloc - 23 Februarie 2011 01:49 PM

cei de la cosmote le vinde neverlocked, adica le poti folosi in ce tara vrei, la orice operator wink

se vand blocate si la cosmote si la vodafone, depinde ce client esti si cum il cumperi smile

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.04.08

din cate stiu (cel putin la orange) se pot debloca oficial pt 100€

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08
zup - 02 Martie 2011 04:52 PM

din cate stiu (cel putin la orange) se pot debloca oficial pt 100€

Si nu ti se pare mult 100 de euro ptr o deblocare? mie mi se pare nu mult ci extraordinar de mult…

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.04.08

E, dar s-ar putea sa iesi mai bine la pret daca-ti iei de la operator si-l deblochezi decat sa iei unul neblocat. Eventual stii doar ca se poate si daca o sa ai nevoie pe viitor o poti face atunci.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 19.10.09
h3llboy - 24 Februarie 2011 12:12 AM
sandubloc - 23 Februarie 2011 01:49 PM

se vand blocate si la cosmote si la vodafone, depinde ce client esti si cum il cumperi smile

Telefoanele iphone de la cosmote sunt oficial NEVERLOCKED. Este specificat foarte clar pe site-ul cosmote si precizez ca eu am cumparat unul.