va rog ajutor !!!!!!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.04.08

Traind in Romania , nu stiu cum cineva mi-a pierdut telefonul ( 3GS) din propriu-mi buzunar. Treaba sta cam asa. Aveam un 3GS la care aveam facut Buckup in Itunes. Acuma din cauza ca cineva la placut foarte tare, trec la fratele mai batrin .Iphone 2. Treaba este ca nu pot sa pun buckup-ul de pe 3Gs pe 2.
Am luat un programel , se numeste JuicePhone , care extrage tot ce era in buckup-ul facut in Itunes. In cazul meu am extras buckup-ul de la 3gs.
Acuma ca am extras toate acestea , nu stiu cum sa le deschid , cum sa le folosesc.

Atasez o poza cu ecranul pt . a fii mai clar.
Poate sa ma ajute cineva cu un sfat? Mersi frumos.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Faci restore la iPhone 2 și apoi pui backup-ul 3GS-ului,dacă aveai același OS pe ambele,dacă aveai iOS 4 pe 3GS atunci nu merge.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Eu cand mi-am corupt iPhoneul incercand sa-i fac jailbreak am facut urmatorul lucru: i-am facut din nou jailbreak. Fiind jailbreakuit dupa o corupere, telefonul meu era proaspat ca un nou nascut, asa ca am luat manual dintr-un backup fisierele care m-au interesat si le-am plasast in directoarele corespunzatoare. Un jailbreak iti ofera acces pe ‘diskul’ iphoneului, asa ca a fost destul de usor, si am reusit sa recuperez cam tot ce a fost mai important…

Ce incerci tu sa faci nu cred ca o sa mearga din cauza ca sunt doua telefoane diferite - 3gs si 2g banuiesc, cum inteleg eu din exprimarea ta. As incerca urmatorul lucru: pastrat backupul vechi - facut un backup nou itunes la tefonul 2g, deschis ambele backupuri si daca e posibil transferat contactele, sms etc dintr-un backup intr-altul dupa care incercat un recover in itunes cu backupul ‘umplut’ cu bunătățuri.

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

aveam 4.2.1 pe 3Gs . Am si un buckup vechi de la 2 G. Acuma 2 g a fost adus la Factoy Settings si deblocat. E gol golut si pregatit sa fie umplut. Da cu ce ca nu mai am contactele?
Alte sugestii?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Daca ai backupul de la 3gs ai contactele in el…

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

qbipq…cum deschid ambele buckup-uri? Ok sa ziceam ca fac un buckup la 2g acuma. E gol golut abea decodat. Am in Itunes si buckup-ul vechi de la 3GS. Cum le deschid e amandoua , ca sa incerc o copiere de informatii din 3gs in 2g. Crezi ca Mac-ul lasa?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

pai eu asta as vrea sa vad contactele din buckup-ul de la 3gs. Stiu ca sunt in calc dar nu stiu cum sa le vad. Cu ce sa le deschid. De aia am atasat poza facuta ecranului. Sugestii?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: San Enrique
Macuser din: 14.12.07

În Adress Book pe computer ai încercat să te uiți după contacte? După cunoștințele mele.. de acolo îți sincronizează contactele dacă nu cumva ai folosit tu altă metodă!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cred ca exista si alte modalitati. Asteapta sa vezi ce iti mai scriu colegii de forum…

Eu pot sa te sfatuiesc doar ce stiu:

1. Foloseste iphone backup extractor… am pus un screenshot la cel pe care il am eu.
2. Jailbreakuieste-ti telefonul… o poti face si fara sa instalezi cydia etc - adica nimeni nu o sa-si dea seama din aparente.
3. Foloseste iPhone explorer si copiaza la loc ce te intereseaza. Aici e complicat, ca trebuie sa stii unde te uiti da’ afli relativ usor din cautari pe internet…

Am reusit asa cu aproape tot ce aveam pe telefon - cred ca poti si cu aplicatii… eu aplicatiile le-am pus din itunes direct, fiind vorba despre acelasi telefon. Dar sms, contacte etc au mers - cu mentiunea ca contactele apareau in adress book pe telefon dar nu si in aplicatia phone, si a trebuit sa fac alte miscari da’ iti mai daca ajungi pana acolo…

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Sal!

Daca mai ai datele telefonului SN, etc… sa le comunici la admin sa-l anunte ca furat, plecat la plimbare, etc…

Poate ajunge la ”un om de bine” si ti-l vei recupera.

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

mai am Sn si Indentifire. O sa ajung maine la politie sa fac o plingere. Am inteles ca ei impreuna cu orange se prea poate sa dea de urma. Sperrrrr!!!!! Tu la ce admin te referi?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

E aici un topic unde poti scrie datele telefonului.