Bridge
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Merg uneori la un amic, pasionat de bridge, și-l văd cum trage partide pe net. Nu, nu intră acolo cu IE, e o aplicație ce rulează pe windows. Q: există așa ceva pt MAC OS X? Ceva care să intri pe net și să-ți alegi un partener disponibil și să intri în competiții?
Am fost cîndva mare jucător pasionat, dar nu maniac, și aș mai face așa ceva. Idei?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

am eu un programas 3d bridge deluxe dar e slabut…
cel mult sa gasesti inca 3 parteneri reali si sa jucati pe net ca altfel e jucarie…

sau daca vrei am (pe pisi)  Bridge Baron care deja e altceva… eventual daca ai virtual PC instalat o sa fie mult mai ok ...

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
MaC® - 20 Octombrie 2006 02:39 PM

am eu un programas 3d bridge deluxe dar e slabut…
cel mult sa gasesti inca 3 parteneri reali si sa jucati pe net ca altfel e jucarie…

sau daca vrei am (pe pisi)  Bridge Baron care deja e altceva… eventual daca ai virtual PC instalat o sa fie mult mai ok ...

Ca vechi registered user de Brdige Baron, cred că voi reactualiza înregistrarea cu ultima versiune, 17. La juma preț cred că merită, adică 32 usd

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 01.11.06

Salut….probabil ca ceea ce ai vazut tu era Bridge Base Online…..din pacate este scris de Fred Gitelman , care lucreaza la MS, iar la http://www.bridgebaseonline.com ne spun ca nu au versiune pt Mac si nici nu au in plan sa faca asa ceva…:((
Will BBO work on a Mac? On Linux?
Yes and no. BBO requires a PC and a reasonable version of Windows.
Our software will run on a Mac provided the Mac is capable of running Windows software. Here are a couple of commercial solutions. Both require you to purchase software as well as a copy of a version of Windows.
This company sells a product for the newer X86 Macs.
Microsoft has an answer for older Macs
BBO will work with WINE on Linux. Search the Forums for Linux to learn more.

Fara cuvinte….
Solutia: virtual pc for mac…si apoi instalezi BBO si te conectezi la serverul lor…..
Site cu softuri de bridge pt mac ai aici: http://www.greatbridgelinks.com/gblMAC/
Sper sa te ajute

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
green apple - 01 Noiembrie 2006 05:57 PM

Salut….probabil ca ceea ce ai vazut tu era Bridge Base Online…..din pacate este scris de Fred Gitelman , care lucreaza la MS, iar la http://www.bridgebaseonline.com ne spun ca nu au versiune pt Mac si nici nu au in plan sa faca asa ceva…:((
Will BBO work on a Mac? On Linux?
Yes and no. BBO requires a PC and a reasonable version of Windows.
Our software will run on a Mac provided the Mac is capable of running Windows software. Here are a couple of commercial solutions. Both require you to purchase software as well as a copy of a version of Windows.
This company sells a product for the newer X86 Macs.
Microsoft has an answer for older Macs
BBO will work with WINE on Linux. Search the Forums for Linux to learn more.

Fara cuvinte….
Solutia: virtual pc for mac…si apoi instalezi BBO si te conectezi la serverul lor…..
Site cu softuri de bridge pt mac ai aici: http://www.greatbridgelinks.com/gblMAC/
Sper sa te ajute

Mulțumesc, am notat linkul, voi studia cestiunea.

Semnătură 

‹‹ the sims 2 pets      Age of Empires pe mac? ››