Salutare! Foloseste careva aplicatia asta ( viber ) pe iphone? Am o mica problema cu acel cod care trebuie primit prin sms, insa nu mai vine sms-ul :(.
Multumesc!
Trebuie sa selectezi tara si bagi numarul de telefon pe care il folosesti! Atentie trebuie sa-ti ia si prefixul de tara.
Faci ceva gresit, trebuie sa mearga. Aplicatia este foarte tare, eu vorbesc in Europa pe Viber fara nici un cost suplimentar
doar traficul(internetul).
tara este selectata, nr-ul de tel il bag fara prefix, ca asa zice, iar prefixul e trecut deja. am bagat si cu 07…. si fara 0, adica 7….nu imi vine niciun sms :(
tara este selectata, nr-ul de tel il bag fara prefix, ca asa zice, iar prefixul e trecut deja. am bagat si cu 07…. si fara 0, adica 7….nu imi vine niciun sms :(
Banuiesc ca este numarul din telefonul respectiv, nu alt numar!
Altfel nu vad de ce nu primesti sms-ul! Astepti de mult?
da, e nr-ul meu de tel, am facut exact cum scrie. astept de cand am postat aici. acum am bagat din nou 7…., adica fara zeroul de dinaintea lui 7 si ...nimic. :(
da, e nr-ul meu de tel, am facut exact cum scrie. astept de cand am postat aici. acum am bagat din nou 7…., adica fara zeroul de dinaintea lui 7 si ...nimic. :(
Poate te ajuta acest link.
Daca ai facut exact ce trebuie, nu ramane decat sa astepti. Desi sms-ul trebuie sa-l primesti instant.
Poate e ceva de la ei…