Casca defecta iPod Nano
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 22.12.05

Am primit un iPod nano de 1 GB (prima generatie) si se pare ca am probleme cu castile. Mai exact casca stanga “bazaie” foarte deranjant la frecventele de bass daca volumul este cam peste 70%. Se poate rezolva cumva treaba asta? Am dreptul la vreo garantie in Romania? Nu am primit decat cutia sigilata fara factura sau alte chestii.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

cumperi alte casti mai ok. alea sony iti garantez ca nu bazaie, am avut mai multe.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.11.06

Am cautat sa nu mai deschid alt topic. E deranjant.
In legatura cu niste casti de nano 2gb. In primele 2 saptamani au mers ok. Eu am insa o boala, ascult cu volume 99%-100%. Calitatea sunetului s-a deteriorat si au inceput sa bazaie. Asta nu prea a fost deranjant. Bazaitul era suportabil. Faza frumoasa e ca aseara mergeam pe strada si mi-au cazut castile din buzunar si au facut “buba”, am calcat pe una dintre ele si zob s-a facut.
Intrebarea e, de unde pot sa imi cumpar alte casti Apple, pt nano. Exclud alte firme. “In Apple we trust” & la ce pret ?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.09.06
Octav - 15 Noiembrie 2006 03:59 AM

Intrebarea e, de unde pot sa imi cumpar alte casti Apple, pt nano. Exclud alte firme. “In Apple we trust” & la ce pret ?

Cele care vin cu iPod’ul(si cand spun iPod ma refer la toate modelele/versiunile) sunt de toata rusinea.
Daca vrei casti bune iti recomand Sennheiser CX300,pe care le gasesti aici: http://www.video-s.ro/casti_streetwear.htm
Firma respectiva e din Timisoara,dar este cat se poate de serioasa(eu mi-am cumparat mai multe lucruri de la ei si n-am avut niciodata nici o problema) si ti le pot livra ori prin curier rapid ori prin posta romana.
Daca ai chef de o mica lectura cu un review citeste asta: http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?t=162721
Castile au cel mai bun raport pret/calitate.
Parerea mea e ca nu vei regreta nimic daca le vei cumpara.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Vezi ca s-a mai discutat si aici: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/760/P0/
E inclusiv o adresa de unde se pot lua Sennheiser din Bucuresti.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Pe Ion Câmpineanu, linga hotel Novotel sau cinema Union

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.11.06

Am inteles ca alea care vin cu ipodul original sunt cam distruse, toata lumea care a probabt altceva mi-a zis asta. Ok, o sa incerc si eu.
Diferenta de pret nu e mare ... alea “default” sunt cam 80-90 RON in Cora si MX300 sunt 101.53 RON
Am sa incerc MX300. Merg pe mana voastra. Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.09.06

Sunt de fapt CX300 ...nu MX300
Sa iti exprimi parerea si p’aici te rog,chiar daca sunt convins ca o sa fie una pozitiva smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.10.05

Subscriu la parerea ca, desi sunt decente, castile Apple nu sunt cea mai buna alegere daca asculti muzica la volum peste 50% din capacitatea de redare iPod. Si sunt si scumpe, cumparate retail. Iar cele In-Ear n-au nici un pic de bas… Sennheiser sunt mult mai ok, dar Nike Skylon mi se par si mai ok. Anybody else?
P.S.: Ati observat ca, in read-me-ul update-ului 1.4 la iPod nano, scrie ca “volume limitation” e una dintre modificari? Ma intreb daca au facut-o pentru bietii copii care-si distrug urechile (uf, “teneretul” din ziua de azi) sau ca sa nu mai aiba reclamatii ca a-nceput sa zbarnaie casca stanga Apple?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Nick Dima - 21 Octombrie 2006 01:28 AM

Am primit un iPod nano de 1 GB (prima generatie) si se pare ca am probleme cu castile. Mai exact casca stanga “bazaie” foarte deranjant la frecventele de bass daca volumul este cam peste 70%. Se poate rezolva cumva treaba asta? Am dreptul la vreo garantie in Romania? Nu am primit decat cutia sigilata fara factura sau alte chestii.

Păi ai garanție, dacă nu le-ai lovit cumva… se întîmplă, mai ales dacă ești umblăreț. Dacă este cumpărat peste hotare, nu știu, mai ales că nu ai nicio factură, nimic. Altele noi….

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…