P.S. Nu cunosc personal decat doua persoane de pe acest forum, si acestia NU SUNT ADMINISTRATORII. Ca sa nu exite idei de proces de intentie
Vezi dacă nu vii la întâlniri ? :) Mai beai o (bere|răcoritoare), mai cunoșteai un om, mai luai niște **EDIT by Admin** pe un stick ;-)
Stiu, ai dreptate. Mai ales ca Sibul e aproape. Dar, ca un facut, mereu apare cate ceva… De aceea nu m-am inscris, preferam sa vin neanuntat, daca puteam.
Cred ca Tudor avea o semnătură foarte adevărată - “Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you’re still retarded.”
Foarte tare.
Off topic
... destul de jignitoare semnatura, si termenul de “retarded” folosit. Dar e bine, este in spiritul opiniei majoritatii romanilor despre persoanele cu disabilitati. Oare suntem in UE? Adica, vrem sa ne ‘dam occidentali’, nu-i asa?
Off-topic… fiindcă era vorba de semnătura mea…
Ar trebui să-ți dai seama că e vorba de o glumă, luată cu copy-paste de undeva de pe internet, nicidecum o creație de-a mea sau un crez de-al meu referitor la persoanele cu handicap (obiectul glumei fiind de fapt certurile de pe internet, nu acele persoane).
De acord, Tudor (mereu ma gandesc la tine cand trec prin GH cu turistii - cuibul de barza a disparut, din pacate).
Probabil ca era ca o gluma, (de fapt si este), dar referirea la “retardati” nu cred ca eu as fi popularizat-o pe un forum, cu atat mai mult la semnatura, asa cum spunea un alt macuser, care chiar a comentat-o: “e tare!”.
Oricum, sunt convins ca nu asta (adica acel comentariu) este opinia ta.
De acord, Tudor (mereu ma gandesc la tine cand trec prin GH cu turistii - cuibul de barza a disparut, din pacate).
Probabil ca era ca o gluma, (de fapt si este), dar referirea la “retardati” nu cred ca eu as fi popularizat-o pe un forum, cu atat mai mult la semnatura, asa cum spunea un alt macuser, care chiar a comentat-o: “e tare!”.
Oricum, sunt convins ca nu asta (adica acel comentariu) este opinia ta.
Off-topic: Eşti frustrat rău. Părerea mea. De fapt acum se vede clar la ce s-a ajuns, exact la ce scrie în fraza respectivă. Dar probabil tu tot nu o să înţelegi decât că cineva cu handicap e retard. Problema ta. Eu nu mai zic nimic.
Stimate macuser,
Ar trebui sa recititi paragraful din regulament referitor la jigniri adresate altor membri din forum. Ca sa nu apara apoi intrebari sau comentarii de genul “comunistilor si paralelilor, de ce m-ati banat”.
Stima,
Mai baieti, sincer, va plictisiti rau. Sunt de acord cu voi - e simplu, dar raman la concluzia mea - Va plictisiti rau.
Chestia cu semnatura lui Tudor e foarte tare. Cand ajungi sa nu mai poti face o gluma ca e ‘‘politic incorect’’ deja nu mai are sens.
Exista intradevar o problema in administrarea si moderarea siteurilor, manipularea posturilor si pedepsele arbitrare. O completa lipsa de explicatii si un autoritarism ce te duce cu gandul la o dictatura bananiera nu la internet locul unei libertati generale. Pacat.. Personal astept schimbari.
Păcat că faceți economie de clickuri la mouse și nu citiți regulamentul, atât cel general cât și cele specifice ariilor de mică publicitate
Dacă un om matur alege să nu respecte regulamentul, forumul, membrii comunității și Administratorul, e doar alegerea lui.
Creerea clonelor pentru postările jignitoare nu au decât efectul călcării pe o coajă de banană...