dar cu o aplicatie care inregistreaza convorbirile telefonice pe iphone4 ... ma poti ajuta? dar una care sa mearga , ca am mai tot incercat callrec…si alte cele si nu merg in Romania.
Nu ai nevoie de iPhoto să îți organizezi imaginile pe iPhone. Cea mai simplă metodă este să creezi un director pe care să îl numești cum vrei tu și să ții bine minte unde l-ai făcut. În el copii fotografiile pe care vrei să le urci pe telefon organizate pe directoare cum dorești tu. Ulterior, în iTunes, la secțiunea de Photos alegi să sincronizezi fotografiile din folderul tocmai creat de tine (care în cazul meu se numește chiar iPhone) alegând Choose Folder și navigând până la directorul în cauză. Vezi atașament pentru edificare. Spor și să ne ții la curent
eu acum pe iphone am asa rola film unde sunt cele 306 poze si inca 2 foldere ... fototeca unde sunt 304 si am mai facut eu un folder sa vad ce se intampla cu inca 2 poze ( am reusit sa fac acel folder ) , dar eu acum daca imi sterg pozele din calculator la urmatoarea sincronizare… mi le sterge si de pe iphone?
Daca ai JB facut poti sa iei PhotoAlbums+ din Cydia.
Poti sa faci albume direct de pe iPhone/iPad. Poti sa faci si albume securizate cu o parola, pt fotografiile private, si totu este integrat in aplicatia nativa. Kiar si sincronizarea merge ok, si iti incarca albumele pe Mac/Pc
Dai un search pe youtube sa vezi. Eu o folosesc fara probleme, dar e numai pt iOS 4.x
ma puteti ajuta si cu o aplicatie care inregistreaza convorbirile telefonice?
dar o aplicatie pentru Romania.
Multumesc
In primul rand e ilegal sa inregistrezi convorbirile fara acordul partenerului tau de conversatie. In al doilea rand nu se gaseste in App Store asa ceva.