Salutatare, am si eu cateva intrebari intrucat as vrea sa mi iau un mac insa nust daca se preteaza la cam ce as dorii eu.
-Din punct de vedere al programarii am o mare problema, folosesc multe programe spre exemplu de la inceputul anului am folosit java, c++(gcc), prolog, autoit(un fel de apple script), php… Intrebarea mea este daca trec pe mac imi poate ,,garanta” cineva ca stilul acesta haotic nu ma va costa o avere(costurile mele pe pc sunt 0)
-daca ati lucrat careva dintre voi in inteligenta artificiala imi puteti spune daca exista dezavantaje in folosirea unui mac sau dimpotriva. Spre exemplu stiti cumva daca Lisp sau Proglog poate fii portat pe Mac
-daca am licente de programe pentru Windows spre exemplu Adobe Flash pot sa le folosesc pe Mac
-as vrea sa mi iau un macbook pro13, ecranu este suficient de mare pentru programatori?
Si acuma o intrebare putin offtopic
-chiar este ceva atat de deosebit mac-ul? intrucat eu am un dell precision care este cam in acceasi gama de pret cu orice macbook pro si de o calitatea ireprosabila cel putin pentru un laptop windows.
Mutlumesc anticipat !