aplicatie pentru localizare numar de telefon
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.03.11

salut,

stiu ca exista o aplicatie prin care iti un nr de telefon din Romania…. stie cineva cum se numeste si unde se poate gasi?

Multmesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

google latitude

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 02.01.10
dacuBurebista - 13 Martie 2011 06:25 PM

google latitude

Google latitude nu poate localiza un NUMAR de telofon ci un ID al unui prieten care in prealabil a dat un accept la cererea de partajare a locatiei….

Si eu as fi interesat de posibilitatea localizarii unui numar de telefon, dar ma indoiesc ca ar fi o aplicatie in acest sens….cel putin nu in app store. In Cydia poate exista…nu zic ba…..
Dupa cum vad eu situatia, aceasta informatie tine de confidentialitatea relatiei operator/client.  Ori acest gen de informatie nu poate fi facuta publica, decat la cererea expresa a unei institutii abilitata in acest sens…..:D

CUm am spus, daca exista si eu as fi interesat…..smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
dentimarius - 13 Martie 2011 06:45 PM

google latitude

Google latitude nu poate localiza un NUMAR de telofon ci un ID al unui prieten care in prealabil a dat un accept la cererea de partajare a locatiei….

Si eu as fi interesat de posibilitatea localizarii unui numar de telefon, dar ma indoiesc ca ar fi o aplicatie in acest sens….cel putin nu in app store. In Cydia poate exista…nu zic ba…..
Dupa cum vad eu situatia, aceasta informatie tine de confidentialitatea relatiei operator/client.  Ori acest gen de informatie nu poate fi facuta publica, decat la cererea expresa a unei institutii abilitata in acest sens…..:D

Stiu sigur ca cei de la orange ... au asa ceva pe unele iphone4 din magazinele lor…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ce vreți voi, nu e legal decât in anumite condiții smile
fiți siguri că dacă sunați la 112 cu alarmă falsă vă desconspiră careva…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 02.01.10
nicupnf - 13 Martie 2011 06:54 PM
dentimarius - 13 Martie 2011 06:45 PM

google latitude

Stiu sigur ca cei de la orange ... au asa ceva pe unele iphone4 din magazinele lor…

Poate are Orange-ul vre-un soi de aplicatie de monitorizare…...Terorii si aplicatii de monitorizare a pozitionarii sunt multe, doar ca nu stiu cat de legala e publicarea acestor informatii…..
De exemplu, un administrator de cont(patron de firma de ex)  ar putea sa ceara sa vada unde e fiecare terminal(angajat) din grupul sau…...si astfel de exemple sunt multiple…...

Dar ca eu,  X, nu stiu cat drept am sa stiu unde e un necunoscut, Y, care de exemplu ma tot sacaie cu beepuri…..

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Ca om care am lucrat la anumite departamente de la anumiți operatori de telefonie, pot să vă spun așa - stați voi calmi, că nu pupați așa ceva. smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

eu sunt mai curios din fire, dar imi puteti spune si mie la ce va foloseste o asemenea aplicatie?

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

...smile ei si tu ... am 16 giga memorie pe telefon….trebuie sa o incarc si eu cu ceva smile
oare la ce ar putea folosi o aplicatie cu care poti localiza un nr de telefon… vb aceea… ai o nevasta…o amanta… si poate vrei sa afli daca se intalnesc:) “era o gluma”

depinde cand de telenovea ai viata si crede-ma ca iti foloseste…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

te-ai uitat prea mult la filme…
din ce mi se pare mie logic asta e posibil prin triangulare, deci numai operatorul poate sa faca asta, sau tu insuti cu iphoneu tau. pozitia e aproximativa oricum, nu poti spune daca amanta e un sexshop sau in bacania de langa.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 23.11.08
nicupnf - 13 Martie 2011 06:54 PM

Nu exista asa ceva ... exista doar un “fake” adica spune ca face asta si iti localizeaza de fapt telefonul. Cell tracker parca se numeste; dar o poti lua si sa-i arati sotiei sau amantei ce aplicatie smechera ti-ai luat ... ii introduci numaru de telefon si surpriza o va localiza exact acolo unde esti si tu smile)

Semnătură 

MB Pro Unibody 15”   
MB Air        
iPhone 3GS (32GB)             
iPad 3G (64GB)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 18.10.09

Se poate face sigur de catre Orange.

La firma unde am lucrat am avut oferta asta de la Orange…costa 100€/luna/angajat ( eram clienti corporate ) dar iti trebuie acceptul persoanei urmarite

Semnătură 

Macbook Pro 13 unibody 2010
Iphone 5
Ipad 4 32 GB
Apple TV 3
Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 23.11.08

Se poate face si la Vodafone ... nu mai stiu ce nume are serviciul, dar aceea nu este o aplicatie pentru iPhone, este un program de “fleet management” este webbased, iti da rapoarte si poti vedea in “timp aproximativ real” unde se afla fiecare telefon din “flota” ... si intr-adevar ai nevoie de acceptul persoanei “urmarite” si din cate stiu la vodafone e mult mai ieftin (poate si la orange acum preturile s-au schimbat).

Semnătură 

MB Pro Unibody 15”   
MB Air        
iPhone 3GS (32GB)             
iPad 3G (64GB)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Exista o astfel de aplicatie pt iPhone. M-am si jucat cu ea. Singura ei problema este ca iti afiseaza locatia telefonului TAU (cel de pe care se acceseaza aplicatia) indiferent de numarul de telefon pe care ii spui sa-l urmareasca. Adica frectie la picior de lemn. Din punctul meu de vedere, abia daca a trecut (cu chiu, cu vai0 stadiul de aplicatie draguta.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

‹‹ iPhone 5 - zvonuri      semnal iPhone 3Gs ››