mi-am luat un airport express with air tunes si am inteles ca pot conecta dvd-ul la el sa ascult muzica…sau combina…cum fac asta?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

mi-am luat un airport express with air tunes si am inteles ca pot conecta dvd-ul la el sa ascult muzica…sau combina…cum fac asta?
stie cineva ce cablu imi trebuie?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Pai cu un cablu jack stereo la RCA audio (sau ce ai tu la combina pe intrarea auxiliara) iti va merge perfect. Astfel, vei putea asculta muzica din iTunes sau orice alt sunet din calculator (cu Airfoil) direct in combina, la calitate digitala.

In caz ca nu era evident, jack-ul se introduce in APX, in gaura perfect dimensionata, nu e nevoie de nici o fortare sau de un ciocan mai mare. Daca ledul rosu e aprins in acea gaura, nu-ti fa griji, e modul lui de a-ti arata drumul inauntru, fara sageti wink

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)