semnal iPhone 3Gs
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Suceava
Macuser din: 24.01.11

Am un iPhone 3Gs in care am introdus o cartela de cosmote dupa care imi indica ca nu am semnal (o liniuta mica la inceput) si nu creste deloc, ramane pur si simplu la acea liniuta mereu (nu oscileaza). Problema este ca nu pot suna pe cineva si nici nu primesc apeluri de la o alta persoana. Cartela am pus-o pe un alt telefon (un Sony Ericsson k550i) si nu are nici un fel de probleme. Care ar putea fi motivul? Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.02.11

...este posibil ca acel IPhone sa fie blocat intr-o alta retea…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

atunci ar fi zis: SIM not supported

in cazul asta cred ca e doar o problema cu semnalul, slab pentru 3GS.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 27.01.08

Incearca o cartela de alt operator, daca nu merge inseamna ca telefonul tau este blocat intr-o retea anume.

Semnătură 

Macbook unibody
Macbook 4.1 Black
Imac 5.2
Ipod Touch 1st gen 8 Gb
Iphone 3G   16 Gb
Iphone 3GS 32 Gb
Ipad 2 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.03.09

daca nu are jailbreak, e blocat in alta retea. daca are, probabil ca 1. nu a fost activat cind s-a facut custom-ul - caz in care ai nevoie de un sim original, dar va merge doar in acea retea -, 2. nu s-a instalat ultrasn0w. in caz contrar, ar putea fi o hiba hardware

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Am pus o cartela de Orange si are semnal full, se pare ca este blocat in Orange. Cum as putea face sa intru in softul telefonului? Ma poate ajuta cineva cu asta?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08
Lemon Boy - 15 Martie 2011 08:15 PM

Am pus o cartela de Orange si are semnal full, se pare ca este blocat in Orange. Cum as putea face sa intru in softul telefonului? Ma poate ajuta cineva cu asta?

clar este blocat in Orange.
te rog sa ne dai mai multe detalii despre firmware ca sa stim daca te putem ajuta cu un sfat sau nu.
daca este sub 4.2.1 il poti debloca,daca nu…..il poti folosi doar in Orange pt moment.
setings -> general -> about si vezi ce firmware are telefonul.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Are iOS 4.2.1.