Age of Empires pe mac?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

Daca stie cineva unde gasesc age of empires, versiune pentru mac?
Sau daca exista…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

De existat exista sigur, Age of Kings (AOE II Gold) joc eu, dar nu mai stiu de unde l-am cumparat, sau ce am facut cu CDul original wink . Am facut un dmg copie de siguranta, sa il joc fara CD… PM me si-ti mai dau detalii cum sa faci asta dupa ce il cumperi… wink

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Mor de ras!!! smile smile smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

P.S. Din nefericire, AOE pe mac nu stie sa vorbeasca cu AOE pe PC pentru ca difera nustiuce versiune de protocol de comunicare, si la cat de putini prieteni cu Mac am, adica de astia sa mai suporte sa manance bataie constant chiar si cu 2-3 calculatoare in echipa… hehe, a trebuit sa invat Warcraft (frozen throne).

Oricum, AOE II pe mac merge fantastic de bine si la rezolutie maxima, nici vorba de blocaje la masacrele de 3x120 de gorobeti (8 in retea chiar n-am cum sa testez, dar poate joi facem un meci asa demontrativ? no rush, build si apoi masacru, aduc eu APXul). Chiar si doar pe 32Mb de VRAM.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dar ce faci Huk, joci AOE in fiecare zi? In loc de WoW cum ar fi normal? smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Huk, ia legatura cu mine. Am eu, pe undeva o copie. E pt OS X si OS 9. Miine, OK?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
iaru - 23 Octombrie 2006 06:26 AM

Huk, ia legatura cu mine. Am eu, pe undeva o copie. E pt OS X si OS 9. Miine, OK?

am si eu, o copie, doua copii, mai multe…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

foarte bine… d’aia exista butonul PM… wink

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ce, vrei si tu o copie Dacu? smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
nevrozel - 23 Octombrie 2006 05:56 AM

Dar ce faci Huk, joci AOE in fiecare zi? In loc de WoW cum ar fi normal? smile

In fiecare zi in care ma joc, ma joc si AOE. WoW niciodata.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Tot astept AOE 3 si vad ca nu mai apare. Prima oara au spus in Septembire, apoi in Octombrie. Naiba mai stie cand il scot…oricum, din ce am vazut e superb!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
nevrozel - 23 Octombrie 2006 04:03 PM

Tot astept AOE 3 si vad ca nu mai apare. Prima oara au spus in Septembire, apoi in Octombrie. Naiba mai stie cand il scot…oricum, din ce am vazut e superb!

L-am jucat destul pe PC, dar am ramas nostalgic la II. Eroi si armate mici se potrivesc mai mult la Warcraft, AOE avea farmecul ala in care stiai ce-ti fac toti 200 de gorobeti, iar la macel, pe grupe si batalioane, puteai sa-i pui pe fiecare sa faca ceea ce stiau ei mai bine sa faca, nu sa dea in stanga si-n dreapta orbeste. Poate doar mi-a fost lene sa invat noi strategii si tactici, dar AOE II pentru mine e ză best si-l joc cu placere si azi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Adica in AOE3 sunt eroi si armate mici? O nuuuuu….. Vreau macel gen Shogun: The Art of War si urmarile. Ala da joc de strategie.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member

huk
ti-am trimes un pm cu ftp-ul.
multzam fain.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Pop Flaviu - 24 Octombrie 2006 01:41 AM

huk
ti-am trimes un pm cu ftp-ul.
multzam fain.

LLLLooooooOOOOOOoooooLLLLLLL

Sau cum ar fi zis tata: “Eusuntmicnustiunimictatanpodbelesteoaia”!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member

INTR-ADEVAR!!!!!!!! VIATA E MAI DULCE!!!!

‹‹ Bridge      rubicon X ››