De existat exista sigur, Age of Kings (AOE II Gold) joc eu, dar nu mai stiu de unde l-am cumparat, sau ce am facut cu CDul original . Am facut un dmg copie de siguranta, sa il joc fara CD… PM me si-ti mai dau detalii cum sa faci asta dupa ce il cumperi…
P.S. Din nefericire, AOE pe mac nu stie sa vorbeasca cu AOE pe PC pentru ca difera nustiuce versiune de protocol de comunicare, si la cat de putini prieteni cu Mac am, adica de astia sa mai suporte sa manance bataie constant chiar si cu 2-3 calculatoare in echipa… hehe, a trebuit sa invat Warcraft (frozen throne).
Oricum, AOE II pe mac merge fantastic de bine si la rezolutie maxima, nici vorba de blocaje la masacrele de 3x120 de gorobeti (8 in retea chiar n-am cum sa testez, dar poate joi facem un meci asa demontrativ? no rush, build si apoi masacru, aduc eu APXul). Chiar si doar pe 32Mb de VRAM.
Tot astept AOE 3 si vad ca nu mai apare. Prima oara au spus in Septembire, apoi in Octombrie. Naiba mai stie cand il scot…oricum, din ce am vazut e superb!
Tot astept AOE 3 si vad ca nu mai apare. Prima oara au spus in Septembire, apoi in Octombrie. Naiba mai stie cand il scot…oricum, din ce am vazut e superb!
L-am jucat destul pe PC, dar am ramas nostalgic la II. Eroi si armate mici se potrivesc mai mult la Warcraft, AOE avea farmecul ala in care stiai ce-ti fac toti 200 de gorobeti, iar la macel, pe grupe si batalioane, puteai sa-i pui pe fiecare sa faca ceea ce stiau ei mai bine sa faca, nu sa dea in stanga si-n dreapta orbeste. Poate doar mi-a fost lene sa invat noi strategii si tactici, dar AOE II pentru mine e ză best si-l joc cu placere si azi.