2 din 2
2
iPhone 4 zdrangane ceva in interior (rattle sound)
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

zdrangane clapeta de la sleep. tine degetul pe ea si pe butoanele de volum si incearca asa.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: Ramnicu Valcea
Macuser din: 17.03.11

Nu este de la butoane am incercat deja. din ce am vazut eu pe net sunt 99 % sigur ca este camera de vina mai exact componentele camerei

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 24.12.10

nu stiu, la mine butoanele de la volum cand il pun jos ‘‘zdrangane’‘.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Și eu sufăr de același rattle. În cazul meu sigur e camera, mai exact cred că lentila și tot ansamblul ăla de autofocus. În schimb nu se aude când vorbesc la el, ci când il arunc pe masă - vorba vine arunc, că nu aruncu cu el ca din fânar, dar nici nu-l pun cu super mare atenție, cred că înțelegeți despre ce spun. Oricum pe mine nu m-a deranjat deloc, i can live with it. smile

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
B-u-B-u - 19 Martie 2011 02:34 PM

Și eu sufăr de același rattle. În cazul meu sigur e camera, mai exact cred că lentila și tot ansamblul ăla de autofocus. În schimb nu se aude când vorbesc la el, ci când il arunc pe masă - vorba vine arunc, că nu aruncu cu el ca din fânar, dar nici nu-l pun cu super mare atenție, cred că înțelegeți despre ce spun. Oricum pe mine nu m-a deranjat deloc, i can live with it. smile

inteleg. asta zic si eu ca e ca autofocus-ul ala ca la butoane am verificat si sunt ok.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Este de la camera oameni buni, e poveste veche de cand au lansat iPhone 3Gs (primul iPhone cu camera cu autofocus) Se pare ca e sunetul de la mecanisum de autofocus, am avut 2 3Gs-uri si un iPhone 4 toate noi si faceau asa. Nu e nimic grav.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie

Am avut si eu un 3Gs si nu se auzea absolut nimic. Nu inteleg de ce unele sunt bine facute si altele nu, plus ca nu e normal sa zdrangane mecanismul de autofocus. De aia mi-am batut capul atat ca daca era normal nu aveam nimic impotriva dar cand vad ca se poate si mai bine.. Am ales tot iPhone pentru ca am fost multumit de 3Gs si vroiam un telefon bun din toate punctele de vedere si intr-o tara civilizata mi-as fi facut programare la un service Apple si se rezolva problema pe loc (stiu asta pentru ca am luat toate forumurile la rand mai ales cele straine), dar la noi tre sa fie mai complicat ca deh..

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Eu am 3gs si la munca 25 de iphone 4. Toate zdrangane la camera nu la butoane.

2 din 2
2