1 din 2
1
Parallels Desktop pt BT24 ??
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Salut!
Ca să folosesc internet banking, BT24, pe Mac, Parallels Desktop ar fi o soluție? Dacă nu, are cineva vreo idee?
Mulțumesc.

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Solutia mea a fost sa schimb banca. Daca nu, o sa mearga cum ai zis tu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Schimba banca; ING, BRom, BRD merg si dupa MB si dupa iPad.
Unicredit dupa MB, nu am testat pe iPad.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

ING si UniCredit merg si de pe iPhone.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
.ral:cr - 18 Martie 2011 07:16 PM

Daca nu, o sa mearga cum ai zis tu.

La mine, schimbarea băncii nu-i o opțiune. Deci, să-mi iau Parallels?

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.04.09

BT zice că din mai vor avea aplicație pe mac OS X

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

LOL  LOL  LOL
asta merge pusa la Fun…
Vezi ca e un topic de prin 2007 cu Internet Bankingul. O sa vezi acolo promisiunile BT de a oferi suport pt mac. De cind? Pai cam peste fo doo luni asa…

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 03.01.09

Nici pentru mine schimbarea bancii nu a fost o optiune si folosesc VMware Fusion doar pentru asta.
La lista bancilor functionale pe Mac adaug CitiBank - merge inclusiv de pe iPad/iPhone.

@Adri - daca vrei sa cumperi Parallels, vezi ca MacUpdate are un bundle la promotie care include Parallels Desktop 6.

Semnătură 

iThink, therefore iMac.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Am văzut bundle-ul de pe MU. Acum îl cumpăr. Mulțumesc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Spuneti-mi si mie care e faza cu unele banci, de ce nu merge homebanking-ul pe Mac? Eu am numai la ING si BCR cont si acolo pur si simplu ma loghez pe un site cu o parola generata pe moment de un dispozitiv. La bancile despre care vobriti voi (am mai vazut post-uri asemanatoare ca nu merge homebanking de la banca XY pe Mac), cum este homebanking-ul? Trebuie o aplicatie anume (de Windows), sau nu se poate face login pe site de pe Mac?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Trebuie instalat un certificat, așa îl numesc ei, pt fiecare calculator de pe care se vrea a se accesa contul. Ei, la BT,asta se poate doar pe Windows. Poate nu m-am exprimat prea academic, dar ai înțeles ideea, sper.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

si daca esti in concediu, si te duci la internet cafe sa platesti ceva, inseamna ca nu poti?...

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 03.01.09

Poti si de la internet cafe daca instalezi certificatul respectiv pe un Internet Explorer versiunea 5.5 minim. Ceea ce este absolut aberant. Iar daca ai instalat deja certificatul de numarul maxim permis (nu mai stiu cat este) trebui sa soliciti la banca emiterea unui nou PIN.
Cam asa merge treaba cu online banking-ul de la BT.

Semnătură 

iThink, therefore iMac.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Mersi pentru raspunsuri! Eu am intrebat numai pentru ca nu stiam exact ce/cum merge la alte banci. La bancile unde am eu cont pur si simplu ma loghez la ei pe site, introducand un numar de utilizator/client si un cod generat de DigiPass, o chestie mica unde trebuie sa introduc un PIN si acesta imi da un cod valabil 30 secunde. Tot acelasi dispozitiv folosesc si pentru a confirma anumite tranzactii realizate prin homebanking. Varianta asta mi se pare mai sigura si mai simpla decat cu certificat. Plus ca merge pe orice OS si browser…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.01.09

da, doar BT au rămas în epoca de piatra cu certificatele emise de ActiveX-ul lui MS Windows 2003 server și marcate ca fiind non-exportable.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

Ia uitați ce zice banca:
“Va multumim pentru utilizarea serviciului Internet Banking – BT24 oferit de Banca Transilvania.
In prezent serviciul Internet Banking BT24 este compatibil doar cu sistemul de operare Windows iar utilizarea aplicatiei se realizeaza numai cu ajutorul browser-ului de Internet Explorer
Ca urmare a solicitarii dumneavoastra, va informam ca in acest moment Banca Transilvania lucreaza intens la noua platforma de Internet banking care va cuprinde atat un sistem de operare si inregistrare a operatiunilor si rapoartelor mai fluid cat si grade de siguranta diferite si mai usor utilizabile..
Odata cu lansarea noii aplicatii BT24 (in decursul acestui an), va exista posibilitatea accesarii acesteia cu ajutorul mai multor platforme si browsere.
Banca Transilvania este preocupata de acest aspect si va face tot ce este cu putinta pentru a finaliza acest proiect intr-un timp cat mai scurt. Subliniem faptul ca o astfel de masura nu poate fi concretizata imediat, procesul de obtinere a autorizatiilor necesare si a certificarilor ce se impun fiind unul de durata.
Pana atunci insa, va asiguram ca aplicatia, a trecut prin toti pasii de autorizare ce se impuneau, asadar siguranta utilizarii ei este una atestata de foruri competente si in masura a se pronunta vis-a-vis de acest aspect.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie la urmatoarele numere de telefon Call Center: 0800 842824, 0264 308028, *8028 sau la adresa de email ..”

Semnătură 

1 din 2
1