Am ramas fara iPod.
Si cum era foare greu sa rezist fara muzica pe drum, mi-am procurat un handsfree pentru al meu Nokia 6230. Problema e ca cei 32MB de pe card-ul telefonului nu sunt de ajuns pentru muzica. As vrea sa ii pun un card de 256/512 pana fac rost de alt iPod.
Am inteles ca daca ii pun un card mai mare de 128 ... se misca infect. Eu as vrea totusi sa ii pun 512… aveti idee cum se misca ? A testat cineva ?
M-am lamurit deja. Mi-au zis multi ca cel de 256 e ok. Nu e vb de soft ci de un chip din interiorul telefonului care trebuie schimbat… chip care costa cam cat un Shuffle nou
Deci.. 256mb deocamdata.
9500 + 512 Mb. muzica merge. un e-book se deschide mai greu, si daca il lasi mult open task iti mai crapa. taskul, nu muzica. da’... to heck with it… cum spuneam, muzica merge.
Chiar daca ai rezolvat problema, ma bag si eu cu un raspuns: firma unde lucrez vinde pe internet, printre altele, si carduri de memorie. Din ce feed-back avem de la clietii nostri, pot spune ca nici unul nu s-a plans ca un card MMC (sau vreo derivata a acestuia) nu i-a functionat, intr-un final, cu Nokia 6230 (6230i sau orice alt model care accespta card MMC). Atunci cand au fost probleme, un update de firmware la telefon a rezolvat problema.
Incearca sa pui cardul intr-un cititor de carduri si foloseste programul HD Tach sa vezi care este viteza de transfer a datelor. O viteza ok este de minim 40x. Daca viteza este mai mica, atunci sunt probleme cu cardul.
Sa imi spui ce versiune de firmware ai si luni iti pot raspunde daca este cea mai recenta. In cazul in care nu stii deja, pentru a afla versiunea: *#0000#.
Si, bineinteles, incearca si cu un alt card.
Ce iti pot spune eu sigur, este ca, din mai bine de 500 de carduri TransFlash vandute, numai de 512 MB, nimeni nu a reclamat un astfel de comportament. Marca cardurilor este Kingmax.
Versiunea V03.70 din 15-5-06.
Viteza este de 65x, deci se incadreaza in parametri dati de tine. Cred ca schimb telefonul,
nu prea merge oricum cu iSync si ma scoate din sarite.
Versiunea V03.70 din 15-5-06.
Viteza este de 65x, deci se incadreaza in parametri dati de tine. Cred ca schimb telefonul,
nu prea merge oricum cu iSync si ma scoate din sarite.
Ai la un pret competitiv SE k610 (3G). Pe asta SIGUR il vede macul si mai ai si o groaza de utilitati pe el!