Am scos xcode 4 de pe appstore si aam inceput sa fac un mic programel in c, problema mea este ca nu reusesc sa-i dau o librarie personala (.h). Imi spune file not found.
As vrea foarte mult sa reusesc sa fac chestia asta, deoarece stiu ca se poate, problema este ca nu gasesc nici pe internet o informatie comprehensibila.
Daca ai un proiect xcode trebuie sa-l importi cu Add Files, poti sa-i dai acolo sa-i faca si o copie. Daca este proiect scris de tine in alt editor si folosesti din linia de comanda doar compilerul va trebui sa-l copiezi manual in proiectul tau sau sa-i dai calea full cand il incluzi.
am incercat sa trag headerul in poriect si sa-l includ, dar nu a mers, acelasi mesaj de eroare, iar proiectul este un poiect inceput in xcode, cu toate matele facute de el (adica fisiere).
am incercat sa trag headerul in poriect si sa-l includ, dar nu a mers, acelasi mesaj de eroare, iar proiectul este un poiect inceput in xcode, cu toate matele facute de el (adica fisiere).
1. care este mesajul de eroare?
2. headerul ce conţine? cumva incluziuni la rândul lui de alte headere?
Am atasat librariile (toate), ele sunt bine integrate pentru ca pe windows un prieten a reusit, dar pe mac, cu xcode nu prea ma pricep unde sa le “var”.
Am si eu o “problema” in C:
as dori sa pot sa masor timpul de executie a unei bucati de cod, in nanosecunde. Din pacate ce am gasit momentan pe net nu este atat de sensibil. Stie careva?
Multumesc
PS: in Java a mers, dar era prea lent, si de-aia m-am hotarat sa il scriu in C