Salutare,
Am făcut un manual de utilizare pentru un client. La sfîrșit, documentul are cîteva tabele ca Anexă. În prima fază nimic greu. Clientul, dorește ca acele tabele de la final să fie editabile (în PDF) astfel încât să se poată adăuga rînduri fără a strica layoutul documentului (The checklist tables in the appendices have to be usable by the person in such a way that users can easily add new rows without impacting the design.). În prima fază mă gîndeam să adaug eu în Indesign cîte o pagină în plus cu rînduri goale. Apoi, m-am gîndit să arate mai profesional. Cu opțiunea de Create Form nu am lucrat pînă acum. Nu cred că e ”Rocket Science” dar oare dacă eu editez direct în PDF se vor păstra Bookmarkurile și Cuprinsul?
Dacă aș insera în InDesign un link către un fișier Excel, la conversia IND în PDF va fi activ? Adică click pe link va deschide Excel-ul? Cum credeți că ar fi mai bine? O altă opțiune ar fi să creez acele formulare folosind Adobe Live Cycle și apoi să le inserez în PDF. Cum voi face apoi trimitere din Cuprins la acele pagini importate?
Orice idee este binevenită.
Sebastian