tastatura intzepenita
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.05.06

Salut

Am inceput sa am probleme cu tastatura de la mac. Enter-ul e intzepenit si parca overall a inceput sa merga mai greu - intampina rezistentza la apasare. Macul a inghitzit mult praf in ultimul tim - am renovat si nu l-am putut muta. Pot curatza cumva tastatura? Am scos o tasta si am observat ca are ceva grasime pe ea. Banuiesc ca asha aluneca mai bine. Sfaturi?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

da, dar iti trebuie imbusuri f. f. mici si mult timp si rabdare…
am curatat eu modelul ceva mai vechi (Apple Pro Keyboard) si mi-a luat cam vreo 3 ore….

iaca un link:
http://www.technology.niagarac.on.ca/people/bgracey/prokeyboardrepair.html

nu mai e de mirare de ce costa cit costa o tastatura apple…. cheese

later edit; am mai sapat pt ca ma interesa si pt cea de la serviciu ( tot G5 dual la 2.3…. wink  )

si uite acilea:

http://www.sterpin.net/ClavierBlanc.htm

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

misto… grin  dar am preferat ca consum un spray de aer decit sa desfac atitea surubele red face

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.05.06

Munca nu gluma smile
Mersi

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Când am vărsat cafea pe tastatură, toate contactele au început s-o ia razna. A trebuit să desfac tastatura complet, şi să şterg lichidul care intrase între cele două folii cu contacte. Mi-a luat câteva ore bune.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

pai daca n-ai folosit si tu suportu’ ala de cana de cafea…. (iese afara cind apesi tasta aia din coltu’ dreapta sus…)

revenind on topic…
sprayul cu aer nu rezolva decit o parte a problemei: fire de par, praf… din nefericire, dupa cum sublinia si belgianul, apple face produse cu design nemaipomenit dar greu de intretinut.
Tastatura de la birou are doar citeva luni, la birou nu e mizerie (si nu se fumeaza), n-am varsat nimic pe ea wink , si totusi de la praf+grasimea de pe miini are niste pete pe anumite taste iar citeva mai des utilizate deja au un “hîc” la apasare
probabil ca va trebui sa sufere la un mom. dat acest tratament….

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Pentru taste murdare şi/sau înţepenite este suficient să le scoţi una câte una cu o şurubelniţă, şi să le cureţi atât pe ele cât şi locaşul în care intră. Nu e nevoie să desfaci şuruburi. E la fel ca la orice tastatură de PC.

Semnătură 

⌘-N