Salut
Am revenit cu noi informatii :D
Cosmote: rezolvat anterior (baietii de la cosmote ziceau ca incearca sa ma ajute, dar nu au reusit)
Orange: explicatie: Sa ma duc la Orange Shop in Bistrita ca acolo este un baiat care se ocupa cu smarphone-uri si ca o sa ma ajute el. Iar dupa aceasta precizare a zis: ca nu imi merge pe EDGE. doar pe 3G.
Dupa ce am mai cautat putin pe net m-am hotarat sa sun la ei 408. A raspuns un domn, care mi-a explicat ca nu trebuie sa fac nimic, doar sa il sincronizez cu iTunes. Dupa a zis ca imi face un update in baza lor de date pe nr meu de telefon, iar dupa 10 min sa dau un reset la telefon. Asa am si facut. Spre surprinderea mea MERGE.
Pana la urma nu trebuie nici un APN la Orange din cate observ eu. Doar am activat Data cellular si Internet Tethering (la care la inceput nu putem face nimic, dar dupa ce au facut ei “update-ul in baza lor de date”, cand am dat din nou ON, m-a intrebat daca sa il conectez prin usb la calculator sau bluetooth, eu nefiind acasa am ales bluetooth - iar dupa ce am intrat pe prima pagina am dezactivat bluetooth-ul si merge in continuare fara probleme) si MERGE. Postez aici si viteza de la Orange pe care am obtinut-o azi.
Sper sa va fie de folos acest post.
Multumesc de ajutor.
O zi placuta in continuare.