iPhone 3gs APN
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Beclean
Macuser din: 08.12.09

Salut,

Am o “problema” la un iPhone 3gs.
Vreau sa imi cumpar o cartela de la cosmote ca sa ma conectez la internet.
Pentru asta trebuie sa setez la APN - broadband
Problema e ca nu gasesc nici un APN la telefon.
Am dat reset la network settings, nimic.
Am instalat iPhone Configuration Utility, dar nu reusesc sa dau install. site: http://discussions.apple.com/thread.jspa;jsessionid=AD438AFFB429860A2AAC18AF151BDE6B.node0?messageID=12915642�
Ideea e ca nu apare APN.
La Cellular Data pot da doar On sau OFF. Daca dau On imi apare data Roaming si Set up Internet Teathering, dar nici urma de APN.

Ma poate cineva ajuta?
Multumesc

Semnătură 

iPod 30GB
iPhone 3GS 16gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 19.03.11

Vorbește cu cei de la relații clienti (cosmote).le zici ca ai nevoie de setari APN.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Doar vodafone permite editarea campului APN, orange si cosmo nu ofera acces la acesta. te chinui degeaba, alea trebuiesc instalate cand bagi cartela in el si il conectezi la itunes, care trebuie sa semnaleze existenta unui carrier update de cosmote smile

Daca nu merge nici asa, vezi ce zic cei de la serviciul clienti.

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.10.05

Sau din Safari mergi la : http://www.unlockit.co.nz NU trebuie sa ai jb pentru asta!!! Se poate folosi si pentru “disable” apn

Semnătură 

In a world without walls and fences - who needs windows and gates?!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Salut

am incercat http://www.unlockit.co.nz - dar tot nu merge. Am incercat cu
APN - internet
User - internet
Password - orange

si cu

APN - internet
User - nimic
Password - nimic
Pe site la orange am gasit ceva ceva in care zice sa pui si proxy, dar cu ajutorul site-ului http://www.unlockit.co.nz, nu vad unde poti pune proxy.

am revenit cu ceva informatii:
Cosmote: am cumparat pana la urma cartela Frog, si am activat optiunea cu 250 mb trafic (optiunea fiind valabila de azi). Spre surprinderea mea dupa ce am pus cartela de cosmote in telefon, la network a aparut instant APN - de unde am putut modifica ce am vrut. Am pus la APN - broadband - si MERGE. Super. (un print screen cu un speed tes aici in Beclean - BN)

Orange: inca nu am reusit sa il fac sa mearga.

Problema principala ramane: Nu imi apar setarile APN - de la network.

Multumesc

Semnătură 

iPod 30GB
iPhone 3GS 16gb

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

Salut

Am revenit cu noi informatii :D
Cosmote: rezolvat anterior (baietii de la cosmote ziceau ca incearca sa ma ajute, dar nu au reusit)
Orange: explicatie: Sa ma duc la Orange Shop in Bistrita ca acolo este un baiat care se ocupa cu smarphone-uri si ca o sa ma ajute el. Iar dupa aceasta precizare a zis: ca nu imi merge pe EDGE. doar pe 3G.
Dupa ce am mai cautat putin pe net m-am hotarat sa sun la ei 408. A raspuns un domn, care mi-a explicat ca nu trebuie sa fac nimic, doar sa il sincronizez cu iTunes. Dupa a zis ca imi face un update in baza lor de date pe nr meu de telefon, iar dupa 10 min sa dau un reset la telefon. Asa am si facut. Spre surprinderea mea MERGE.

Pana la urma nu trebuie nici un APN la Orange din cate observ eu. Doar am activat Data cellular si Internet Tethering (la care la inceput nu putem face nimic, dar dupa ce au facut ei “update-ul in baza lor de date”, cand am dat din nou ON, m-a intrebat daca sa il conectez prin usb la calculator sau bluetooth, eu nefiind acasa am ales bluetooth - iar dupa ce am intrat pe prima pagina am dezactivat bluetooth-ul si merge in continuare fara probleme) si MERGE. Postez aici si viteza de la Orange pe care am obtinut-o azi.

Sper sa va fie de folos acest post.
Multumesc de ajutor.
O zi placuta in continuare.

Semnătură 

iPod 30GB
iPhone 3GS 16gb

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Am si eu un 3gs pe care nu reusesc sa-l fac sa mearga prin 3g, pe o cartela orange (prepay) am activate toate serviciile de net pe ea, optiune de internet si tot degeaba. cu SIM de abonament merge, cu cartela nu. O sa incerc si modalitatea prezentata de tine, sper sa reusesc. Util post, mersi!

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

Salut,

Eu m-am conectat la internet prin EDGE, pentru ca momentan aici in Beclean doar atata poate Orange :D
Dar pe Cosmote a mers prin 3G.
Vreau sa mentionez ca internetul la orange a mers vreo 2 ore. Dupa care nu am mai reusit sa ma conectez (facand aceleasi configuratii).
O sa sun iar maine la ei sa vad despre ce e vorba. O sa revin cu un raspuns.

O seara frumoasa.

Semnătură 

iPod 30GB
iPhone 3GS 16gb

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie

Salut,

Azi a mers internetul. Eu nefacand nici o modificare in plus.
Am sunat iar la Orange - 408 - serviciul de date - iar cei de acolo au zis ca setarile la nr meu de telefon (sau la orice cartela) sunt facute automat. Asa am inteles din ce a vrut sa zica.
De mers a mers. Ei au zis ca s-ar putea sa fie de la cartela. Am incercat si pe un Nokia 6303 si a mers fara nici o problema.
Multumesc de ajutor, sper ca v-am fost si eu de putin ajutor.

O zi placuta in continuare raspberry

Semnătură 

iPod 30GB
iPhone 3GS 16gb

‹‹ iPhone 5 - zvonuri      problema la iphone 2g ››