daca leg un hard disk extern la un apple tv si pun muzica pe el, voi putea sa o (muzica) “vad” de pe itunes (ca si cand ar face parte din library-ul atv-ului)?
thx
Nu vad sensul doar libraria iTunes e pe calculator si preferabil după mine e sa streamui toată muzica filmele si pozele decât sa le stochez pe hardul extern conectat la AppleTV
Ai buna soluție e sa tii filmele pe acel hard si cu Boxee Xbmc le acesezi de pe AppleTV
Atv flash l-am cumparat eu pt apple tv2 si sunt dezamagit de el.
Internet browser-ul e praf,nu merge aproape nici un site de html5, plex-ul nu are subtitrare la filme ca aplicatia de mac iar boxe nu imi place deloc.
In concluzie il folosesc doar pentru iTunes,in special podcasts de la WWDC.
Boxee nu,doar xbmc si plex,dar cum am spus chiar si cu atv flash e cam degeaba,asa ca il foloseac doar pentru a vedea clipurile din itunes pe tv,pentrh asta l-am cumparat
Dacă ai iPhone 4 poți face AirPlay cu el ...eu reușit cu AppleTV prima generație si e foarte comod
Xbmc are pluginuri pentru subtitles si navi-x care poți vedea mii de filme online
Nu vad sensul doar libraria iTunes e pe calculator si preferabil după mine e sa streamui toată muzica filmele si pozele decât sa le stochez pe hardul extern conectat la AppleTV
Ai buna soluție e sa tii filmele pe acel hard si cu Boxee Xbmc le acesezi de pe AppleTV
Asa folosesc eu….
pai daca vrei sa accesezi (TV, remote, remote app) muzica de pe aTV fara sa ai calculatorul deschis, atunci ai nevoie ca acea muzica sa fie stocata pe aTV (hard intern sau extern)
din cate citesc, daca legi discul extern la aTV, continutul poate fi accesat doar prin FTP de pe calculator, right?
ATV 2 a schimbat regula si zic eu mai bine dece sa am acesi muzica pe mai multe device plus ca Home Sharing este pentru asa ceva.
Cu vechiul AppleTV folosesm hardul atasat prin usb pentru push filme si concerte,acum vreau sa inversez sa conectez la iMac ( un Aiprot Extreme ar fi cel mai potrivit) si sa acesez filmele concertele din retea.
Am citit ca are retea Wifi G ...face fata la streaming?
Am achiziționat si eu pana la urma AppleTV 2 ...după JB am instalat XBMC,Plex si NitoTV
Merge si pluginul Navi-X
Ca si concluzie AppleTV 2 e mai rapid deși frecventa CPU e aceeași ( diferența e ca unul e Intel si celălalt A4)
Pentru ca am un TV HD ready ,nu am probleme cu rezoluția 720p este perfect pentru mine
Majoritatea filmelelor le am in 720 si din considerente de spațiu
Stie cineva daca se pot vedea subtitrari pe vplay?
Am folosit ATV flash si am intrat cu browserul din el in vplay.
Filmul se vede, insa fara subtitrare.
Am citit mai sus ca cineva recomanda pentru subtitrari pe vplay xbmc.
Mie mi s-a parut greoi de folosit XBMC si nu am reusit sa intru pe vplay.
Eventual daca puteti sa-mi dati un link pentru instructiuni.
Va multumesc, sunt nou pe aici…
Am folosit AppleTV 2 jbk, pe care am instalat si ATV flash.
Apropo, am facut si streaming cu iPhone 3gs de pe vplay pe AppleTV2, insa tot fara subtitrare.