Un program de devize construcii pentru mac?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.04.09

Stie cineva un program de devize constructii pentru mac? daca se poate si free este perfect,  Scuze daca am postat gresit

Semnătură 

iPhone 6
iPhone
MacBook Pro 7.1
MacBook Pro 2.2
Mac mini G4
AirPort Extreme (4th Generation)
Apple TV 3

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Ne explici te rog și nouă ăstora care nu știam nici că există un program care face așa ceva - cum funcționează un astfel de program ? Mulțumim.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
psergiu - 24 Martie 2011 11:53 AM

Ne explici te rog și nouă ăstora care nu știam nici că există un program care face așa ceva - cum funcționează un astfel de program ? Mulțumim.

Program pentru planificarea si urmarirea lucrarilor în constructii si instalatii folosind grafic gantt, drum critic, grafic de încarcare resurse si calcul automat durata activitati,evaluarea, ofertarea si decontarea lucrarilor în constructii si instalatii, baza de date actualizata periodic cu norme de deviz republicane, norme de deviz pentru tehnologii noi si oferte de materiale de constructii si instalatii.

Semnătură 

iPhone 6
iPhone
MacBook Pro 7.1
MacBook Pro 2.2
Mac mini G4
Apple TV 3

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Cred ca ii trebuie un program gen Microsoft Project, dar pentru Mac… Parca acum cateva zile am vazut din greseala ceva asemanator pe AppStore (acuma nu-l gasesc), dar nu stiu cat la suta corespunde cu cerintele de mai sus…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
gaceanu_23 - 24 Martie 2011 12:11 PM
psergiu - 24 Martie 2011 11:53 AM

Program pentru planificarea si urmarirea lucrarilor în constructii si instalatii folosind grafic gantt, drum critic, grafic de încarcare resurse si calcul automat durata activitati,evaluarea, ofertarea si decontarea lucrarilor în constructii si instalatii, baza de date actualizata periodic cu norme de deviz republicane, norme de deviz pentru tehnologii noi si oferte de materiale de constructii si instalatii.

Cred că ce vrei tu se poate face la comandă. Nu ştiu dacă există deja o astfel de aplicaţie.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Hai sa o luam altfel:
exista pe uindoz programele astea?
Daca da, cum se numesc ele? Nu cumva au -poate- si versiuni de Mac?

Poate ne putem da cu presupusul mai usor… (personal ma duc cu gindul la o solutie de nisa facuta in FileMaker de vreun developer mai putin cunoscut…)

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
MaC® - 24 Martie 2011 01:50 PM

Hai sa o luam altfel:
exista pe uindoz programele astea?
Daca da, cum se numesc ele? Nu cumva au -poate- si versiuni de Mac?

Poate ne putem da cu presupusul mai usor… (personal ma duc cu gindul la o solutie de nisa facuta in FileMaker de vreun developer mai putin cunoscut…)

Da ca de exemplu http://www.deviv.ro, sunt mai multe pentru windows…..

Semnătură 

iPhone 6
iPhone
MacBook Pro 7.1
MacBook Pro 2.2
Mac mini G4
Apple TV 3

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

consoarta zice ca nu exista. d’aia am o troaca de acer in casa

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Cred ca se refera la asa ceva:

http://www.deviz.ro/produse/WinDoc_Deviz.php
Nu cred ca exista asa ceva pe mac.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein