Salut, am o problema cu iTunes (10.1.2), apare 1 langa tab-ul “Apps”. Aia inseamna ca trebuie sa fac update la o aplicatie dar dupa cum se vede in poza nu am nici un update. Ciudat.
Merge ok,nu am probleme dar ma enerveaza, as putea sa fac ceva sa dispara ? sa reinstalez ?
Am avut si eu problema asta. E vorba de o aplicatie care nu mai exista in app store si tu o ai in librarie. Sterge toate aplicatile (din itunes, nu le arunca de tot) si adauga pe rand toate aplicatiile si vezi care face figuri.
Io stiu daca e vorba de VLC…si eu il am, si nu imi face asa. Nu stiu daca e mereu de vina o aplicatie care nu mai e, poate sa fie o aplicatie care o fost modificata (pret, versiune), dracu’ stie pana la urma. Am zis ca e vorba de una care nu mai exista ca asa a cam patit ‘lumea’...
Apare astfel cand ai doua conturi pe itunes cu aplicatii cumparate din doua App store , de exemlu app store Romania si app store USA.Daca te vei loga in itunes cu celalat cont vei putea face update-ul respectiv la aplicatia la care iti apare update-ul.
Nu-ți face griji. Se mai întâmplă.
Eu am avut asta de la Note Hub. Au dat drumul la un update cu probleme pe care l-au scos după o un timp și a rămas afișat.
După ce a apărut update-ul corectat s-a rezolvat “problema”.