Hai sa fim realisti totusi…zi-mi ce update scos pana acum de apple a crescut formidabil de mult autonomia incat sa atraga atentia…si intr-adevar sa poti zice da ma frate, chiar a crescut.
4.3.1 e update scos stim cu totii pentru ce “sa acopere” nu pentru nu stiu ce performante sau cresteri semnificative a duratei de viata a bateriei, asta e vrajala ca sa aiba cu ce umple changelog-ul si sa te faca sa faci update…
daca crezi asa mult in cele scrise pe net, de ce nu faci update sa profiti de acea crestere a autonomiei? daca nu faci update inseamna ca si pentru tine acel rand din changelog e egal cu zero, nu?
Da, e egal cu zero acel chanfelog dar iau in considerare ce scrie pe internet,nu fac update pentru ca bateria ma tine o zi, in fiecare seara il pun la incarcat si gata, nu sunt obsedat din ala cu bateria (calibrare and shit)
Si ai dreptate din nou, Apple nu a scos un update in care sa creasca mult autonomia bateriei.
Ok deci pana acuma se descurca mai bine cu bateria decat 4.3. Usage de 2 ore si stand by de 13 ore jumate si mai am 70% din baterie. Avand in vedere ca de la 4.3 aveam vreo 5 ore de usage si 12 - 13 de stand by pana crapa de tot zic ca ii o inbunatatire. Vedem pana cand crapa.
pe ce retea il tii? gsm sau 3g? push mail activ? notifications active? location services on/off?
La mine cu 3g activ tot timpul, push mail activ cu 3 conturi, notificari active, vorbit la telefon cam 1,5 ore pe zi, plus o casca bluetooth tot timpul conectata ma duce undeva la aproape 2 zile (cam 5,5 ore usage si standby 1 zi si 20 de ore aproximativ). Cu 4.2.1 pe el si jailbreak. Mi se pare ok, in conditiile astea de utilizare. Sunt curios daca 4.3.1 reuseste mai mult decat atat
Pai am tot activat, de la wireless pana la notifications & location services on (3 conturi de mailuri 1 POP3 & 2 IMAP). Pana acuma am ajuns la 59% si 2 43 min de usage si 1 zi de stand by.
Si ai dreptate din nou, Apple nu a scos un update in care sa creasca mult autonomia bateriei.
Pentru ca nu exista asa ceva, ios este deja optimizat cat se poate de bine. Ei in laborator pot sa zica ca au imbunatatit, au mai optimizat niste cod prin sistem, dar in viata reala nu poate nimeni sa masoare.
Eu l-am pus direct pe 4.3.1, 4.3 nu apucasem.
Pentru ca nu exista asa ceva, ios este deja optimizat cat se poate de bine. Ei in laborator pot sa zica ca au imbunatatit, au mai optimizat niste cod prin sistem, dar in viata reala nu poate nimeni sa masoare.
Eu l-am pus direct pe 4.3.1, 4.3 nu apucasem.
Daca ia-ti face jailbreak si v-ar tine 10 ore maxim bateria in functie de folosinta, v-ati mai plange ?
Eu zic sa va duceti la Apple sa le spuneti ca aveti “jailbreak” si vreti un update mai bun ca va scade bateria considerabil.
Common’ nici-un iPhone nu a tinut mai mult de o zi maxim doua… pana la urma este un smartphone, imi ajunge o zi, nu-mi convine il incarc..de oriunde.
Zici ca sunteti retardati (no offence) care au trait 10 ani cu Nokia 5510 care tinea 1 saptamana bateria…
Eu zic ca e okay cat tine bateria.
Eu zic sa fii mai atent la etichetele pe care le aplici colegilor tai de forum, printre care ma includ si pe mine. in fond e un forum si se discuta, orice, in limita bunului simt. so, fii mai atent cu jignirile, nu-i frumos sa atribui calificative unei persoane pe care nici n-o cunosti
Plus ca nu se discuta despre ceea ce critici tu (adica obsesia cuiva fata de autonomia bateriei) ci daca acest update intr-adevar aduce in plus ceea ce se scrie in changelog. Deci…ai exagerat, parerea mea, cu postul tau acid la adresa celor care au scris in topicul asta.
In primul rand asa cum am lasat de inteles mai sus (poate doar eu am inteles) , nu am facut pe nimeni anume retardat, ci doar parerea de baterie lasata in urma topic-urilor deschise si disputate.
In al doilea rand imi cer scuze celor care s-au simtit jigniti in urma reply-ului facut de mine mai sus, nu am vrut sa jignesc pe nimeni ci sa subliniez ca un iPhone nu este un Nokia, comparandu-le separat bateria.
Ca sa scurtez ce am scris mai sus si ce scriu acum, parerea mea despre acest update este ca autonomia bateriei nu este deloc scazuta, nici macar crescuta, este la fel ca in 4.2.1 sau later.