Problema biblioteca muzicala
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.01.11

Buna!
“De ceva vreme iPod-ul meu o ia razna:cere “Restore” mai tot timpul.”-Asta era acum cateva luni, ipod-ul a fost dus la garantie si schimbat.
Problema nu e de la el(SIGUR!).Problema e de la muzica mea-biblioteca muzicala de 10.000 de melodii.
Cum pot depista care sunt fisierele audio “proaste”.Un program care sa scaneze si sa vada fisierele care sunt “stricate”.
Nu stiu cat de corect m-am exprimat, dar cred ca ati inteles bine problema mea.
Sau poate nu melodiile sunt de vina…gresesc eu ceva.
Folosesc Windows XP SP3, iar uneori apelez la MediaMonkey(pun muzica mai repede).
Va multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

Ce model de ipod ai? Incearca o perioada sa nu mai folosesti MediaMonkey pt a pune muzica pe ipod. Itunes e facut special pentru asta si cum e apple cu sistemele inchise e o posibilitate ca MediaMonkey sa iti strice ceva prin libraria ipod-ului. Eu as incepe cu nefolosirea MediaMonkey, asta dupa ce faci un restore curat cu itunes (ultima versiune) si as vedea de acolo daca mai iti cere restore sau nu..

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am un iPod Classic 160GB.
Iti multumesc pentru raspuns, asa o sa fac.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.03.07

Daca tot asa face dupa ce faci ce ti-am zis mai sus, mai e si posibilitatea sa ai bad-uri pe hdd. Il folosesti des si pentru transport/stocare fisiere? Oricum incearca sa folosesti numai itunes o perioada si vezi daca mai iti cere restore, ai sanse sa fie de la MediaMonkey.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Salut!
Nu, este un HDD care a stat doar in computer 1an de zile(garantia…).
HDD nu are bead-uri, i-am facut acum 2luni o scanare cu HDD Regenerator(completa).
iPod-ul este nou.
Multumesc mult de raspunsuri.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

iTunes-ul nu are nici o problemă dacă are 10000+ de melodii. Eu am mult mai multe și nu am avut niciodată probleme (e drept că am mac). Nu mai folosi toate minunile - stai cu iTunes.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.08.10

Salut,
Nu stiu daca este aceeasi situatie, dar eu am avut urmatoarea problema: am conectat iPod-ul la PC, iar iTunes mi-a cerut Restore. Am facut restore dupa care iar a cerut. I-am facut asa de cateva ori dupa care am cautat pe net informatii despre problema. Solutia a fost sa schimb Drive Letter-ul asociat iPod-ului de Windows (Computer Management->Disk Management).

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07

Mi s-a întîmplat să fiu forțat să fac “Restore” la iPod atîta timp cît am folosit 2 computere diferite pt. a-l “aproviziona” cu melodii; în momentul In care îl conectam la alt mac decît cel unde făcusem ultima încărcare îmi cerea să-i fac “restore”…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Este normal sa fie asa ca o singura librarie de pe un un singur calculator poate face sync ...incearca cu Home Sharing si atunc iai pe ambele calculatoare aceasi muzica daca esti in aceasi retea

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 

Salut!
Problema s-a rezolvat:MediaMonkey!!!Asta era problema.