2 din 2
2
macbook pro intel core 2 duo
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

iar eu prezic ibook-uri de top la 4-500 de dolari in curand si PB-uri la 5-600… bha-hahaha

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cine mai zice că Mac-urile sunt scumpe, să citească articolul ăsta, în care sunt comparate noile MacBook Pro cu nişte Dell-uri cu configuraţii similare:
http://strongbad.newsvine.com/_news/2006/10/25/414045-apple-does-it-again-new-macbook-pros-cheaper-than-dell
Pe scurt, scorurile sunt:
- la 15”:  Apple: $1,999 - Dell: $2,874
- la 17”:  Apple: $2,799 - Dell: $4,142

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, da’ o sa mai treaca ani buni pana o sa iasa din capul oamenilor ca “Macurile sunt scule bune, da’ scuuumpe, dom’le”

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

http://store.apple.ro/IMC-Apple-Store/WebObjects/Asto.woa/wa/stockPageByName?name=ro_promos

sa fie de vina aparitia lui MBP core2duo?? smile m-am uitat si la dealeri si inca nu au updatat paginile lor….sa fie doar o promotie a magazinului on-line apple?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

este printre primele modele, si anuntul este mai de multa vreme, are mai mult de 1 luna sigur

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pentru prima oară, Photoshop-ul emulat în Rosetta se mişcă mai repede pe un MacBook Pro (cu Intel, desigur), decât pe cel mai rapid laptop cu PowerPC (PowerBook 1,67 GHz):
http://www.macworld.com/2006/11/reviews/mbprocore2duo/index.php

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Ce tare! Va dati seama ce o sa insemne CS2 UB?! smile
Nu ca l-as folosi eu…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06
Tudor - 25 Octombrie 2006 02:55 AM

Păi mai aşteaptă încă 6 luni şi o să apară Core3 Duo smile

]

serios ? pe bune ??

Semnătură 

ipod nano video 8gb silver

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Nu cred ca o sa apara chiar “core 3 duo” dar sunt destul de sigur ca o sa apara core 2 quad, ca doar au facut cei de la intel procesorul cu doua nucle de core 2 duo pe el. Si daca se misca repede si developerii de soft o sa se simta o crestere mare in performante. Oricum e trist daca te gandesti ca si asa foarte putine aplicatii chiar folosesc ambele nuclee ale procesorului. Ce o sa ne facem in 3 ani cand o sa bage intel 80 de nulee. Isi dau demisia programatorii?
http://www.tomshardware.com/2006/11/02/kentsfield_released/

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara

Ce o sa ne facem in 3 ani cand o sa bage intel 80 de nulee. Isi dau demisia programatorii?

Faza trista e ca programatorii foarte rar scriu cod multi-threaded (decat daca nu au de ales). Mai ales pentru ca e f. greu de scris bine.

Cel putin in Java nu am la nici un moment in minte mai mult de 2-3 thread-uri (dintre care unul e interfata/Swing). Si chiar si asa trebuie sa am grija.

Pentru mine 80 de nuclee nu inseamna mare lucru. Probabil tot atatea thread-uri o sa folosesc. Singura speranta e sa migrez spre ceva limbaj functional care sa-si paralelizeze el apelurile de functii dupa cum e cazul. Pentru ca scrierea de mana a cod multithreaded / algoritmi paraleli corecti e dificila.

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Fratilor aruncat-i o privire pe apple.com si surpriza fratzilor ca au aparut si MacBook fara PRO cu core 2 duo….deci ati vrut sa nu apara iata ca au aparut deja….

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
CristiMAC - 19 Noiembrie 2006 07:04 PM

Fratilor aruncat-i o privire pe apple.com si surpriza fratzilor ca au aparut si MacBook fara PRO cu core 2 duo….deci ati vrut sa nu apara iata ca au aparut deja….

Te-ai trezit cam tarziu. tongue wink

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/3378/

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Da ai dreptate scuze….cine se scoala de dimineata pe macuser ajunge….se vede ca nu sunt “matinal”.....smile

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
kracker - 19 Noiembrie 2006 06:34 AM

Oricum e trist daca te gandesti ca si asa foarte putine aplicatii chiar folosesc ambele nuclee ale procesorului.

Da, e nasol lucrul ăsta, dar sistemele multiprocesor sau multi-core oricum se mişca mult mai bine când lucrezi cu mai multe aplicaţii deodată. Dacă o aplicaţie începe să ocupe unul din procesoare, celălalt rămâne disponibil pentru sistemul de operare sau pentru ce alte aplicaţii mai rulează. Eu am simţit bine de tot acest lucru atunci când am trecut de la PC uniprocesor la Mac dual. Pe PC, când dădeam drumul la vreun filtru serios în Photoshop, restul aplicaţiilor (inclusiv Windows) se mişcau foarte greu.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Acum ca am zis eu de core 2 quad, uite ca cei de la Cnet au luat-o inaintea celor de la apple si au luat un mac pro si au montat doua procesoare xenon quad. Vedeti si voi care au fost rezultatele
http://reviews.cnet.com/4531-10921_7-6663792.html

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

2 din 2
2