Stai asa putin…bumper? Pt ce anume trebuie bumper la iphone 5? Eu stiu ca acest bumper a fost scos pe piata de apple pt a rezolva problema cu antena la iphone 4…cred ca nu fac aceeasi greseala de proiectare si la iphone 5, ca doar nu-s cretini!
Stai asa putin…bumper? Pt ce anume trebuie bumper la iphone 5? Eu stiu ca acest bumper a fost scos pe piata de apple pt a rezolva problema cu antena la iphone 4…cred ca nu fac aceeasi greseala de proiectare si la iphone 5, ca doar nu-s cretini!
Bumper-ul este o doar o husa,nu trebuie sa-l folosesti doar pt ca nu ai semnal.
oricum,nu recomand,iti zgarie marginile telefonului intr-un mod groaznic.
doar iOS-ul va starni interes,pt ca toate zvonurile duc catre un iPhone 4s.
acelasi design,doar pe partea de hardware o sa vedem imbunatatiri.
sincer imi place iPhone 4,dar parca asteptam sa vad o schimbare,un telefon total redesenat.
inca un an cu acelasi tel in buzunar
o cheltuiala un minus pe anul asta.voi fi mai ‘bogat’ de sarbatori
doar iOS-ul va starni interes,pt ca toate zvonurile duc catre un iPhone 4s.
acelasi design,doar pe partea de hardware o sa vedem imbunatatiri.
sincer imi place iPhone 4,dar parca asteptam sa vad o schimbare,un telefon total redesenat.
inca un an cu acelasi tel in buzunar
o cheltuiala un minus pe anul asta.voi fi mai ‘bogat’ de sarbatori
eu am sarit peste iPhone 4 care mi se pare prea patratos pt gustul meu. Dc 4s-ul va avea tot sticla se pare ca voi astepta inca un an pt adevaratul iPhone 5
Sper ca ma insel si apare alt design, ca 2 ani cu 3gs e deja prea mult. Sper ca nu se supara pe mine sa se strice tocmai acum )
Dar nu imi ridic asteptarile prea mult, ca sa nu fiu dezamagit ca la aparitia 3gs-ului. Eu ma astept totusi la un 4s cu spate din aluminiu, care ar fi bine sa fie rotunjit dc ma vrea de client
din pacate von avea parte de acelasi design
deci mai stai un an cu 3GS
Musca-ti limba :D eu sper sa avem o surpriza.
Bine, daca va avea cu adevarat lucruri noi, care nu vor merge si pe 3gs cum ar fi speech recognition, voi fi nevoit sa trec peste mofturi si sa il iau si eu. Eu am facut upgrade de la 3g la 3gs numai pt voice command si viteza si mi-am luat teapa, deci nu ar fi prima teapa )
Hai Cook, gateste-ne o surpriza si pune pe tava un iPhone 5, la cina in seara asta la 8