Hai sa fim putin seriosi. Toata lumea invarte in continuare cutitul in rana referitor la chestia cu antena.
In primul rand aia a fost problema in state pentru ca AT&T are mari probleme cu reteaua, si in al doilea rand…cine naiba tine telefonul in mana cu atata ura incat sa piarda semnal :D ? Anyway.
Mie personal mi se par niste jucarii dragute telefoanele astea cu Android, prietena mea are un SGS dar sa ma ierte Dumnezeu, telefoane cu atatea probleme legate de software n-am vazut in viata mea. Inca o chestie care ma deranjeaza foarte tare la Android este problema cu fragmentarea ... bine au zis ei in conferinta de presa de saptamana trecuta ca au semnat contracte cu operatorii si producatorii astfel incat toate telefoanele vor primi update-uri timp de 18 luni de la activare. Dar pana acuma ? Toti clientii urlau ca e aparut Gingerbread si telefonul lor rula cu Froyo sau mai stiu eu ce alta versiune. Si decat sa stau sa ma complic cu ROM-uri custom ... mai bine nu (nu ca ar fi greu).
Eu nu sunt de parere ca samsung ii sufla in ceafa lui apple, pentru ca in primul rand, ambele companii au politici diferite. Apple scoate 1 telefon pe an, unu si bun care ori este in rand cu “concurenta” ori nu, depinde de cum au ei chef, vezi cazul 3gs (parerea mea). Pe cand Samsung scot jdemii de modele din care doar cateva sunt recunoscute ca sa zic asa, in cazul de fata SGS si mai nou SGS 2, iar in catva timp toti uita de ele. La fel se intampla si cu HTC si restul.
Si ultima chestie, Apple se ocupa de absolut tot, pe cand in tabara cealalta unii vin cu softul altii vin cu hardware-ul ceea ce nu mi se pare tocmai ok.
Dar in fine, gusturile nu se discuta si sper ca nu te-am suparat cumva.
Just my 2 cents
P.S. : Android market e naspa :D