4 din 12
4
iPhone 5 - zvonuri
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08
Alexi1982 - 03 Martie 2011 11:01 AM

Va avea iOS 5. Din cate am inteles vor aduce imbunatatiri importante interfetei. Vor reface si sistemul de notificari.

Acum ca 4.3 nu mai merge pe iPhone 3G, cred ca voi upgrada si imi iau iPhone 5.

Stai intai sa apara, si dupa zi ca il iei wink

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 25.09.10

Ce cred eu despre iPhone 5 e ca nu cred ca vor modificat prea mult la design, cel de la iPhone4 fiind cel mai reusit dintre toate(cu exceptia antenei care se pare ca la noi functioneaza fara foarte bine)...
Poate un ecran mai mare.. procesor, rami si poate memoriea standard sa nu fie 16gb ci mai mare…
Ce mi s-ar parea interesant si folositor ar fi cablul de incarcare/sync sa fie inlocut cu ceva de genul magsafe.. deci un fel de mufa actuala, dar care sa se fixeze cu magneti si sa fie mai “la suparafata”...

Semnătură 

_____________________________________________________________________________________________________________
 MacBook Pro 13” 2.4GHz Intel Core 2 Duo; 4GB 1067MHz DDR3; 250GB HDD; NVIDIA GeForce 320M 256MB
    -Wireless Keyboard
    -Magic Mouse
 iPod nano 5th gen. 8GB; black

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Iata ce se mai discuta pe marginea generatiei 5 in tirg:

http://www.reuters.com/article/2011/04/20/us-apple-iphone-idUSTRE73J0OE20110420

asteptam sa vedem cu ce ne va impresiona noul iPhone5 smile

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.10.05

Dimineata spuneau la protv ca o sa fie transparent angry
Dumnezeule mare!

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 06.09.07

Incet,incet ne facem o idee despre ce procesor va fi gazduit de carcasa frumos prelucrata pina in cel mai mici detalii,nu ? smile

http://dvice.com/archives/2011/04/apple-handing-o.php

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Un video despre un presupus nou multitasking al iOS5 pe un iPhone alb. Chiar dacă nu e adevărat mi se pare kewl și aș vrea și eu chestia asta. Chiar dacă al meu e negru. smile
PS Nu pot să pun aici link către articolul de unde am luat știrea pentru că prietenii știu de ce.
Pen’că voi nu știți vietnameză, d’aia.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti - Balta Alba
Macuser din: 17.10.07

Ultimele barfe

http://www.9to5mac.com/67621/apple-iphone-will-be-built-in-q3-will-have-8-megapixel-camera-and-cdmagsm-baseband/

Semnătură 

MBP 15” late 2010 - 2.53 Ghz I5, 8gb 1067 Mhz DDR3, 500 GB , nVidia GT 330m
Iphone 5S
Iphone 4
Iphone 3G
Ipod Classic 120 GB - pe post de element decorativ

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

ceva ma face sa cred ca apple va urina din nou pe concurenta odata cu aparitia lui iphone 5. rahaturi de gen galaxy s si alte magarii cu denumiri spirituale vor fi din nou sterse de pe lista. pana apar alte excremente si tot asa… cheese

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08
pămătufu’ - 17 Mai 2011 05:41 PM

ceva ma face sa cred ca apple va urina din nou pe concurenta odata cu aparitia lui iphone 5. rahaturi de gen galaxy s si alte magarii cu denumiri spirituale vor fi din nou sterse de pe lista. pana apar alte excremente si tot asa… cheese

Cu tot respectul dar samsung este un concurent de nadejde al iphone-ului. Eu am avut toate generatiile de iphone, mi-au placut foarte mult dar odata cu aparitia lui SGS 2, deja se cam face umbra in zona apple…Nu contest calitatea materialelor la iphone si designul dar observ ca in ultima vreme samsung ii cam sufla in ceafa lui apple…Eu sunt si fan apple si fan samsung si vreau sa am ce este cel mai bun si..vis-a-vis de gafa cu antena de la iphone 4, am vandut iphone 4 si o sa-mi cumpar chiar zilele astea un SGS 2. O sa revin dupa ce il voi avea, daca nu va suparati, cu cateva impresii.

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti - Balta Alba
Macuser din: 17.10.07

Hai sa fim putin seriosi. Toata lumea invarte in continuare cutitul in rana referitor la chestia cu antena.

In primul rand aia a fost problema in state pentru ca AT&T are mari probleme cu reteaua, si in al doilea rand…cine naiba tine telefonul in mana cu atata ura incat sa piarda semnal :D ? Anyway.

Mie personal mi se par niste jucarii dragute telefoanele astea cu Android, prietena mea are un SGS dar sa ma ierte Dumnezeu, telefoane cu atatea probleme legate de software n-am vazut in viata mea. Inca o chestie care ma deranjeaza foarte tare la Android este problema cu fragmentarea ... bine au zis ei in conferinta de presa de saptamana trecuta ca au semnat contracte cu operatorii si producatorii astfel incat toate telefoanele vor primi update-uri timp de 18 luni de la activare. Dar pana acuma ? Toti clientii urlau ca e aparut Gingerbread si telefonul lor rula cu Froyo sau mai stiu eu ce alta versiune. Si decat sa stau sa ma complic cu ROM-uri custom ... mai bine nu (nu ca ar fi greu).

Eu nu sunt de parere ca samsung ii sufla in ceafa lui apple, pentru ca in primul rand, ambele companii au politici diferite. Apple scoate 1 telefon pe an, unu si bun care ori este in rand cu “concurenta” ori nu, depinde de cum au ei chef, vezi cazul 3gs (parerea mea). Pe cand Samsung scot jdemii de modele din care doar cateva sunt recunoscute ca sa zic asa, in cazul de fata SGS si mai nou SGS 2, iar in catva timp toti uita de ele. La fel se intampla si cu HTC si restul.

Si ultima chestie, Apple se ocupa de absolut tot, pe cand in tabara cealalta unii vin cu softul altii vin cu hardware-ul ceea ce nu mi se pare tocmai ok.

Dar in fine, gusturile nu se discuta si sper ca nu te-am suparat cumva.

Just my 2 cents

P.S. : Android market e naspa :D

Semnătură 

MBP 15” late 2010 - 2.53 Ghz I5, 8gb 1067 Mhz DDR3, 500 GB , nVidia GT 330m
Iphone 5S
Iphone 4
Iphone 3G
Ipod Classic 120 GB - pe post de element decorativ

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Haideți, vă rog, să rămînem la zvonurile despre următorul model de iPhone. Asta nu e o discuție iPhone versus…

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08
Elissea - 17 Mai 2011 07:25 PM

Hai sa fim putin seriosi. Toata lumea invarte in continuare cutitul in rana referitor la chestia cu antena.

In primul rand aia a fost problema in state pentru ca AT&T are mari probleme cu reteaua, si in al doilea rand…cine naiba tine telefonul in mana cu atata ura incat sa piarda semnal :D ? Anyway.

Mie personal mi se par niste jucarii dragute telefoanele astea cu Android, prietena mea are un SGS dar sa ma ierte Dumnezeu, telefoane cu atatea probleme legate de software n-am vazut in viata mea. Inca o chestie care ma deranjeaza foarte tare la Android este problema cu fragmentarea ... bine au zis ei in conferinta de presa de saptamana trecuta ca au semnat contracte cu operatorii si producatorii astfel incat toate telefoanele vor primi update-uri timp de 18 luni de la activare. Dar pana acuma ? Toti clientii urlau ca e aparut Gingerbread si telefonul lor rula cu Froyo sau mai stiu eu ce alta versiune. Si decat sa stau sa ma complic cu ROM-uri custom ... mai bine nu (nu ca ar fi greu).

Eu nu sunt de parere ca samsung ii sufla in ceafa lui apple, pentru ca in primul rand, ambele companii au politici diferite. Apple scoate 1 telefon pe an, unu si bun care ori este in rand cu “concurenta” ori nu, depinde de cum au ei chef, vezi cazul 3gs (parerea mea). Pe cand Samsung scot jdemii de modele din care doar cateva sunt recunoscute ca sa zic asa, in cazul de fata SGS si mai nou SGS 2, iar in catva timp toti uita de ele. La fel se intampla si cu HTC si restul.

Si ultima chestie, Apple se ocupa de absolut tot, pe cand in tabara cealalta unii vin cu softul altii vin cu hardware-ul ceea ce nu mi se pare tocmai ok.

Dar in fine, gusturile nu se discuta si sper ca nu te-am suparat cumva.

Just my 2 cents

P.S. : Android market e naspa :D

Nu-i nici o suparare, doamne fereste. V-am spus doar ca imi plac f mult telefoanele de la apple… Sunt de acord cu ce spui tu, ramane sa vedem ce si cum se mai schimba pe piata smartphone-urilor in perioada urmatoare. Scuze pt devierea de la subiect! smile

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.05.11

eu nu cred pana nu l vad

Semnătură 

Adminul a fost nevoit sa-mi editeze semnatura, pentru ca eu nu citesc regulamentul si pun link-uri in ea.

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 24.12.10

iPhone 5 - iOS 5 ia vedeti aici:

http://www.youtube.com/watch?v=kfCUtJ2aqb4&feature=mfu_in_order&list=UL

http://www.youtube.com/watch?v=Rn4wt-6KRI0&feature=mfu_in_order&list=UL

http://www.youtube.com/watch?v=qjOV6je9dXM&feature=mfu_in_order&list=UL - asta chiar mi se pare tare

http://www.youtube.com/watch?v=hVRRMsmZ_Kg&feature=mfu_in_order&list=UL

http://www.youtube.com/watch?v=_B3uj-MAJx0&feature=mfu_in_order&list=UL - si asta

Cum vi se pare ?

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Unele interesante, altele…useless.

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

4 din 12
4