7 din 12
7
iPhone 5 - zvonuri
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
Rank
Newbie
Din: Paris
Macuser din: 09.12.08

Asta e numerologie
Deci Tuesday 4 at 10 am in Copertino iti is about 1 iPhone
Cele patru aplicatii din invitatie spune totul (Al Gore probabil e cam paralel cu noile produse el se ocupa acuma de natura, nu e rau)
Deci eu credo ça e vorba de un produs lansat dupa cum spune harta in marti 4 octombrie la ora 10 am
That is all, guys

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06
Gavriil - 28 Septembrie 2011 02:20 AM

Asta e numerologie
Deci Tuesday 4 at 10 am in Copertino iti is about 1 iPhone
Cele patru aplicatii din invitatie spune totul (Al Gore probabil e cam paralel cu noile produse el se ocupa acuma de natura, nu e rau)
Deci eu credo ça e vorba de un produs lansat dupa cum spune harta in marti 4 octombrie la ora 10 am
That is all, guys

Eu zic ça imaginea face referire la noul sistem de notificari din iOS 5, prin urmare se lanseaza iOS5. Deci no iPhone 5 ci doar un 4 mai rasarit (eventual).
Will see…

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.04.11
huk - 27 Septembrie 2011 09:25 PM

e clar de unde, din numere:

The Maps icon—“280 in the shield on this icon is an obvious indication that iOS 5 will be released and has 280 new or improved features. The meaning of the intersection of the yellow and orange lines is also obvious to anyone with half a brain—it means that Apple’s new products will come in two colors, orange and yellow. The red pin signifies that this icon might fall off of the web page and someone stuck a pin into it to keep that from happening.”

Asta cred ca e la caterinca ori nene doctor ar trebui sa ia niste calmante. Drumul din dreptul semnului 280 exista, are 3 benzi pe sens + 2 benzi de urgenta pe sens , si e numerotat cu 280 ( google maps )

Ma mir ca nu a zis de 4 ca ar face referire la cladirea Infinite Loop 4 drept locatia unde ar putea fi conferinta smile) din spatiu pare a fi singura care ar putea adapostii multi jurnalisti + aparatura + echipa de filmare

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Si restul nu crezi ca-i la caterinca? smile

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.07.11
iulik17d - 16 Septembrie 2011 05:40 PM

apple va face kktu praf si va scoate un iphone dual core de 1,5 ghz si 1gb sau 1,5gb de ram. in 2 luni va fi depasit de htc sau samsung.

......poi normal apple scoate un telefon pe an nu ca samsung sau htc care scot un model pe secunda…....
cumpara tu asa telefon care e 90% plastic…....deja e o porcarie fraza” htc si samsung vor face un telefon mai bun”
daca erau asa de inventivi de ce nu au luat cei de la samsung daune de la apple???
e usor sa copiezi ceva….e mai greu sa-l inventezi

Semnătură 

iphone 4s 32 alb
iphone 4 16 negru
macbook pro 17” i7
macbook white
ibook g4
imac i5
ipod clasic

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hateg / Timisoara
Macuser din: 30.04.11

Se transmite si la noi in Ro prezentarea cumva? Cand a fost lansat iPadul un coleg de la facultate care e mega obsedat de apple, a stat la ora 5 dimineata parca sau ceva de genu sa vada prezentarea, dar nu mai stiu pe ce post, stiti voi cumva?

Semnătură 

iMac 27” Late 2012 Slim
MacBook Pro Retina 15” Intel-Core i7.
MacBook Air 13” Late 2012 Intel-Core i5
iPad 3rd generation 16GB wi-fi + 4G
iPhone 5S 16 GB grey
iPhone 4 16 GB white

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
Adrian91 - 28 Septembrie 2011 02:42 PM

Se transmite si la noi in Ro prezentarea cumva? Cand a fost lansat iPadul un coleg de la facultate care e mega obsedat de apple, a stat la ora 5 dimineata parca sau ceva de genu sa vada prezentarea, dar nu mai stiu pe ce post, stiti voi cumva?

Pai Apple face live stream….deci o sa fie pe site-u official. Sau daca nu e live, o sa fie urcat imediat dupa…..totu e montat live…deci nu dureaza mult.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hateg / Timisoara
Macuser din: 30.04.11

Ms fain Chucky

Semnătură 

iMac 27” Late 2012 Slim
MacBook Pro Retina 15” Intel-Core i7.
MacBook Air 13” Late 2012 Intel-Core i5
iPad 3rd generation 16GB wi-fi + 4G
iPhone 5S 16 GB grey
iPhone 4 16 GB white

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08
Chucky - 28 Septembrie 2011 02:44 PM
Adrian91 - 28 Septembrie 2011 02:42 PM

Pai Apple face live stream….deci o sa fie pe site-u official. Sau daca nu e live, o sa fie urcat imediat dupa…..totu e montat live…deci nu dureaza mult.

Nu face live stream.urca imediat dupa.dar poti urmari live text aici cu noi smile

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

La adresa aceasta o sa gasiti prezentarea, live stream sau inregistrata

http://www.apple.com/apple-events/

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRank
Jr. Member
Din: PTM
Macuser din: 23.03.09

Ultima data a fost pe CNN (dar cu 20 min intarziere).

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Ce ție cu marketingul ăsta.

Mai deunăzi, nu mai știu pe ce scurgere de știri, am citit despre lansarea lui iPhone 5, dar că deja Apple lucrează la iPhone 6 care va avea ecran curbat????
Ori a fost un zvon lansat de Apple referitor la o nouă generație, sau vre-un blogger plictisit, pentru a câștiga audiență a scos un zvon, la care mulți ziariști au pus botul…

Oricum A.M.R. 4 1/2

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.01.11

Inca putin si aflam cum va arata si cu ce ne va surprinde noul iPhone 5 raspberry

Pana una alta, niste jurnalisti nemtiu aucreat o macheta a noului iphone 5, care dupa parerea lor cred ca in proportie de 98% se aseamana cu varianta finala lansata de apple marti patru octombrie: http://www.iasi4u.ro/2011-asa-ar-putea-arata-iphone-5/

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 16.03.09

A nu se intelege ca fac reclama dar unele magazine deja au inceput sa aduca accesorii iPhone 5 cum ar fi bumper, hard case etc…  http://www.idepo.ro/accesorii-iphone-5—huse-iphone-5—husa-iphone-5—carcase-iphone-5—accesorii-iphone5—accesorii-ipad-3

Semnătură 

MacBook Air 11’ i5 128SSD
iPhone 6 16gb SpaceGry
iPod Shufle 1st and 4th
IPod Video 5.5th 80GB

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Până la urmă rămânem tot la 4 dar cu un S în coadă ?
http://www.appleinsider.com/articles/11/10/01/apple_leaks_iphone_4s_product_name_in_latest_itunes_beta.html

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

7 din 12
7