Asta e numerologie
Deci Tuesday 4 at 10 am in Copertino iti is about 1 iPhone
Cele patru aplicatii din invitatie spune totul (Al Gore probabil e cam paralel cu noile produse el se ocupa acuma de natura, nu e rau)
Deci eu credo ça e vorba de un produs lansat dupa cum spune harta in marti 4 octombrie la ora 10 am
That is all, guys
Asta e numerologie
Deci Tuesday 4 at 10 am in Copertino iti is about 1 iPhone
Cele patru aplicatii din invitatie spune totul (Al Gore probabil e cam paralel cu noile produse el se ocupa acuma de natura, nu e rau)
Deci eu credo ça e vorba de un produs lansat dupa cum spune harta in marti 4 octombrie la ora 10 am
That is all, guys
Eu zic ça imaginea face referire la noul sistem de notificari din iOS 5, prin urmare se lanseaza iOS5. Deci no iPhone 5 ci doar un 4 mai rasarit (eventual).
Will see…
The Maps icon—“280 in the shield on this icon is an obvious indication that iOS 5 will be released and has 280 new or improved features. The meaning of the intersection of the yellow and orange lines is also obvious to anyone with half a brain—it means that Apple’s new products will come in two colors, orange and yellow. The red pin signifies that this icon might fall off of the web page and someone stuck a pin into it to keep that from happening.”
“
Asta cred ca e la caterinca ori nene doctor ar trebui sa ia niste calmante. Drumul din dreptul semnului 280 exista, are 3 benzi pe sens + 2 benzi de urgenta pe sens , si e numerotat cu 280 ( google maps )
Ma mir ca nu a zis de 4 ca ar face referire la cladirea Infinite Loop 4 drept locatia unde ar putea fi conferinta ) din spatiu pare a fi singura care ar putea adapostii multi jurnalisti + aparatura + echipa de filmare
apple va face kktu praf si va scoate un iphone dual core de 1,5 ghz si 1gb sau 1,5gb de ram. in 2 luni va fi depasit de htc sau samsung.
......poi normal apple scoate un telefon pe an nu ca samsung sau htc care scot un model pe secunda…....
cumpara tu asa telefon care e 90% plastic…....deja e o porcarie fraza” htc si samsung vor face un telefon mai bun”
daca erau asa de inventivi de ce nu au luat cei de la samsung daune de la apple???
e usor sa copiezi ceva….e mai greu sa-l inventezi
Se transmite si la noi in Ro prezentarea cumva? Cand a fost lansat iPadul un coleg de la facultate care e mega obsedat de apple, a stat la ora 5 dimineata parca sau ceva de genu sa vada prezentarea, dar nu mai stiu pe ce post, stiti voi cumva?
Se transmite si la noi in Ro prezentarea cumva? Cand a fost lansat iPadul un coleg de la facultate care e mega obsedat de apple, a stat la ora 5 dimineata parca sau ceva de genu sa vada prezentarea, dar nu mai stiu pe ce post, stiti voi cumva?
Pai Apple face live stream….deci o sa fie pe site-u official. Sau daca nu e live, o sa fie urcat imediat dupa…..totu e montat live…deci nu dureaza mult.
Pai Apple face live stream….deci o sa fie pe site-u official. Sau daca nu e live, o sa fie urcat imediat dupa…..totu e montat live…deci nu dureaza mult.
Nu face live stream.urca imediat dupa.dar poti urmari live text aici cu noi
Mai deunăzi, nu mai știu pe ce scurgere de știri, am citit despre lansarea lui iPhone 5, dar că deja Apple lucrează la iPhone 6 care va avea ecran curbat????
Ori a fost un zvon lansat de Apple referitor la o nouă generație, sau vre-un blogger plictisit, pentru a câștiga audiență a scos un zvon, la care mulți ziariști au pus botul…
Inca putin si aflam cum va arata si cu ce ne va surprinde noul iPhone 5
Pana una alta, niste jurnalisti nemtiu aucreat o macheta a noului iphone 5, care dupa parerea lor cred ca in proportie de 98% se aseamana cu varianta finala lansata de apple marti patru octombrie: http://www.iasi4u.ro/2011-asa-ar-putea-arata-iphone-5/