2 din 2
2
Ce Mac Pro din seriile care sunt la vanzare merge ok cu CS5, in special Photoshop?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

am un dual core intel xeon
am și cs 5 dar mă dau mai mult cu cs 3 (deh, am unele pluginuri pentu ăsta)
prefer să păstrez un fisier -numit Sursă- cu toate layerele si efectele editabile
după ce am ok pe vizual, atunci simplific mult tot ce pot, ca să reduc numărul layerelor și efectelor
păstrez doar textele editabile (doar dacă e nevoie) și layere pentru elementele pe care trebuie să le mut
și așa lucrez mult mai ușor cu fisiere psd de dimensiuni mari, atunci când le pregătesc de producție în diferite formate
wink

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

dacule, asta fac si eu… dar, de exemplu, fisierul flatuit are 1,3 Gb. Sa-ti spun ca niciun fisier oricat de redus ca efecte, dar inca pe layere atat cat se poate sunt salvate psb, deoarece depasesc 2 gb?
Folosesc cs4. Si-am vazut, intr-adevar, ca fisiere care aveau o dimensiune si fusesera editate ultima oara in cs2 sau cs3, o data deschise in cs4 si salvate cu mici modificari (mutare stanga dreapta, chestii simple) ocupau apoi mai mult spatiu pe hard. In CS3 pot lucra, creatia deja nu prea cred ca mai e vreunul fara CS4, deja vreau sa trec pe cs5, sa nu ma prinda descoperit si neadaptat la cs5.

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
ctzbz - 30 Martie 2011 05:05 AM

diglloyd vad ca a dat-o pe fotografie cu site-ul lui, tot el face si http://macperformanceguide.com/index_topics.html.
pt photoshop si macpro:
http://macperformanceguide.com/Mac-HowToConfigureAMacPro.html
http://macperformanceguide.com/PhotoshopCS5-performance.html
si mai sunt o groaza de chestii interesante, mai bine cauti tu singur.

Pai m-am uitat fix pe linkul ala cu cs5 performance. si-am mai vorbit cu amici in ale mac-ului si colegi de breasla… De asta sunt in dubiu. Insa nimeni nu si-a luat Mac Pro in ultima jumatate de an de cand cu ultimele generatii s.a.m.d. deci doar pe review-uri pare ca ma pot baza.

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07

Hmm, nici eu nu vreau sa fac vreun pas pana nu apare noua serie, ma intereseaza mai ales Thunderbolt, pentru camerele digitale ce vor urma.
Daca ar fi de ales la momentul de fata, probabil e mai bine sa ai frecventa mai mare, nu neaparat mai multe nuclee.
Sa ne anunti ce ai ales;)

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

Cred ca incet-incet ma indrept spre Mac Pro Two 2,4 GHz. Sa fie acolo mai multe nuclee. Asta doar ca teaser. :D

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

So, pana la urma, am ales un Mac Pro Two 2,4 GHz.
Am insa o intrebare pentru cei care folosesc mac-ul in acelasi scop ca si mine. Vreau sa folosesc SSD-uri de la inceput pentru sistem, scratch si lucru efectiv.
Intrebarea este cat ocupa sistemul de operare si aplicatiile in mare pe 10.6 (Nu folosesc, inca sunt pe 10.5.8). Ca sa stiu ce capacitate de SSD-uri voi lua.
Multumesc.

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

10.6 ocupă mai puțin pe HDD decât 10.5
Ia-te după 10.5 și o să ai spațiu să te lăfăi pe 10.6

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

doar OS-ul “chel” dar cu toate updateurile, fara ilife, drivere imprimante sau alte aplicatii, mi-a ocupat 11 GB din cei 32 GB ai unui SSD testat pe un MacBook. de snow leopard zic

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member

am inteles. Multumesc de info.
am citit si review-ul ala cu ssd-ul corsair.

Ma indrept spre un ssd de 128 gb pentru sistem si aplicatii (mai tre sa tin si-un paralels cu un corel sa fie…) si 2 de 64 gb, unul pentru scratch si unul pentru salvat fisierele in mod uzual. Stocarea si arhivarea de fisiere o sa o las pe un SATA (aici am sa pun un hdd de 2tb in al doilea optibay)

Semnătură 

Pe partea cealalta

2 din 2
2