iTrip
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 15.02.06

Stie cineva de unde gasesc in Romania un iTrip auto?
Nu am gasit nicaieri.

HELP PLEASE!!!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu mi-am luat de la iStyle (http://www.istyle.ro). Daca n-au, poti comanda; astepti mult, dar iti vine.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

si io am luat unu pt frate-mio de la iStyle. deci chiar daca n-au in stoc sigur aduc.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 15.02.06

Am vazut pe site-ul istyle.ro si nu am gasit itrip in catalog.
Am si trimist un mail joi trecut dar nu am primit nici un raspuns.
Oare dau un telefon?
Plus ca eu nu locuiesc in Bucuresti si pot sa ajung acolo cam greu din cauza servici, stiti daca ei trimit prin curier?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

da. eu mi-am luat macbook-ul de acolo. la ora 16 am confimat ca le-am depus banii in cont si a 2a zi, pe la 10-11 AM mi-a venit coletul. poate a fost doar o intamplare…..dar asta e experienta mea! mi-a fost adus de TNT

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Poti gasi iTrip Auto si la future shop. Aveau la Mall Plaza un itrip cu incarcator de masina si display digital la 250RON sau ceva pe acolo. Model ca aici.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)