mirceahr - 30 Martie 2011 03:02 PM
@duzz : nu stiu inteleg de ce simti nevoia sa usezi tastatura aia scop.
@pitagora : singura metoda (sigura) e sa cumperi gift carduri (ca la itunes). se gasesc pe ebay, te duci la account, dai redeem si iti incarci contul cu credit. baietii care vand jocuri au si ei gift carduri, dar sunt mai scumpe la ei. ai mare grija ce fel de credit cumperi , sa fie pentru tara aleasa la cont (de ex: ai cont de UK trebuie gift card UK, daca ai US la tara iti iei pentru US) si verifica discul sa vezi ce regiune e, daca e UK si tu ai cont de US iti trebuie cont de UK pentru acel dlc.
eu toate jocurile pt playstation le iau din uk,si contul tot pe uk l-am facut,dar am uitat adresa ,codul postal l-am pus la nimereala,au astea vreo legatura?o sa imi ceara detalii mentionate mai sus ,daca cumpar un gift card din uk?nu am mai facut niciodata ,mersi de ajutor,o sa caut pe thehut un gift card .si inca o intrebare cum se calculeaza punctele de pe gift card cu pretul jocului,stiu ca pe xbox cumperi 8000 puncte pt net,eu am vazu ca jocul costa in jur de 10 $.
mersi mult de ajutor.
si nu sergiu nu fur aplicatii de pe market,majoritatea sunt free ca asa au hotarat aia care le-au facut..