the da vinci dissaperence plyastation 3
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

salut,stie cineva de unde cumpar sau cum descarc de pe store ultimul joc assassins creed?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

il platesti si dai dawload

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

@duzz : nu stiu inteleg de ce simti nevoia sa usezi tastatura aia scop.

@pitagora : singura metoda (sigura) e sa cumperi gift carduri (ca la itunes). se gasesc pe ebay, te duci la account, dai redeem si iti incarci contul cu credit. baietii care vand jocuri au si ei gift carduri, dar sunt mai scumpe la ei. ai mare grija ce fel de credit cumperi , sa fie pentru tara aleasa la cont (de ex: ai cont de UK trebuie gift card UK, daca ai US la tara iti iei pentru US) si verifica discul sa vezi ce regiune e, daca e UK si tu ai cont de US iti trebuie cont de UK pentru acel dlc.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
mirceahr - 30 Martie 2011 03:02 PM

mirceahr: Nu înțeleg de ce dai reply-uri de astea când nici tu nu știi să scrii corect. smile Și diacriticele ? Unde sunt ?

pitagora: dacă mai întrebi de furăciuni pe macuser, iei ban. Înțelegem că de aia îți place și android - pentru că poți fura foarte ușor munca oamenilor care fac aplicații. Dar forumul ăsta este pentru oameni cinstiți. Citește regulamentul.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am ‘mancat’ un cuvant,mai exact “fara” dar daca nu avem edit….diactriticile stiu ca se folosesc in documente oficiale, acum fiecare cu ale lui, nu am pretentii ca scriu corect mereu, dar macar ma fac inteles. smile

lui duzz i-am dat acel reply pentru ca vorbeste prostii, dupa raspuns nu cred ca stie exact ce cu PS Store.

Nu inteleg ce anume a zis pitagora gresit? sau unde a zis ceva de piraterie; daca l-a asta s-a referit, sa fie sanatos.

Pentru cei ce nu stiu si sunt interesati, pe PSN Store se putea cumpara si cu card RO (de la ING) dar acum nu se mai poate, te prinde iti baneaza consola si stai la telefon cu ei sa ii dea deban… de asta am zis ‘metoda sigura’.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti Timpuri Moi
Macuser din: 05.03.09
psergiu - 30 Martie 2011 03:27 PM

pitagora: dacă mai întrebi de furăciuni pe macuser, iei ban. Înțelegem că de aia îți place și android - pentru că poți fura foarte ușor munca oamenilor care fac aplicații. Dar forumul ăsta este pentru oameni cinstiți. Citește regulamentul.

nici eu nu inteleg de unde ai tras tu concluzia ca el vrea sa faca hack…si ce treaba are preferinta lui pentru android cu intrebarea pe care a pus-o? nu de alta dar la tine daca imi cumpar telefon cu android inseamna cam am savarsit un furt?...mai sergiu eu te credeam un om intelectual, mai esti si un mare scriitor

Semnătură 

Ipod Nano g3 black 8gb
Dell Studio 1535 black
HTC DESIRE

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11
mirceahr - 30 Martie 2011 03:02 PM

@pitagora : singura metoda (sigura) e sa cumperi gift carduri (ca la itunes). se gasesc pe ebay, te duci la account, dai redeem si iti incarci contul cu credit. baietii care vand jocuri au si ei gift carduri, dar sunt mai scumpe la ei. ai mare grija ce fel de credit cumperi , sa fie pentru tara aleasa la cont (de ex: ai cont de UK trebuie gift card UK, daca ai US la tara iti iei pentru US) si verifica discul sa vezi ce regiune e, daca e UK si tu ai cont de US iti trebuie cont de UK pentru acel dlc.

eu toate jocurile pt playstation le iau din uk,si contul tot pe uk l-am facut,dar am uitat adresa ,codul postal l-am pus la nimereala,au astea vreo legatura?o sa imi ceara detalii mentionate mai sus ,daca cumpar un gift card din uk?nu am mai facut niciodata ,mersi de ajutor,o sa caut pe thehut un gift card .si inca o intrebare cum se calculeaza punctele de pe gift card cu pretul jocului,stiu ca pe xbox cumperi 8000 puncte pt net,eu am vazu ca jocul costa in jur de 10 $.

mersi mult de ajutor.

si nu sergiu nu fur aplicatii de pe market,majoritatea sunt free ca asa au hotarat aia care le-au facut..

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu conteaza adresa si codul postal. Tu iti cumperi gift card, ia-l de preferat digital ca sa primesti codul mai repede pe mail. dai redeem si gata. ai in cont X£ (in functie de valoarea gift cardului). 10£ inseamna 10£ si iti cumperi jocuri de cati ai bani, nu e ca la porcaria aia de Xbox.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

pitagora: Îmi cer scuze.
mirceahr: folosește [ Ignoră ] dacă nu vrei să vezi mesajele cuiva. Dacă tot dai răspunsuri off-topic, te trezești cu ban. Și încearcă keymap-ul Romanian-Programmers smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP