In primul rand salut la toata lumea,in urma recomandarilor unor prieteni mi-am facut cont pe acest forum in speranta ca ma puteti ajuta.
Problema e in felul urmator:
Am un iphone 3gs cumparat de la orange,bineinteles blocat in aceasta retea.Pentru ca la un moment dat s-a dorit utilizarea lui in alta retea a fost dus la un service pentru decodare,a fost decodat,toate bune si frumoase…....buuuuun…...ieri am zis sa-i fac un sistem restore stiind(sau mai bine zis crezand) ca singura problema care ar putea aparea era codarea in orange,lucrul acesta nu ma deranja pentru ca eu oricum folosesc orange…...il las linistit langa pc si spre final imi da o eroare 1015 mai exact si imi ramane telefonul blocat la fereastra aia de conectare la itunes….de fiecare data cand il conectez imi spune ca telefonul este in recovery mode si ca tre sa-i dau sistem restore….de fiecare data imi apare aceeasi eroare 1015 si sunt prins intr-un cerc vicios
!
Ma puteti ajuta cumva cu un sfat?Ce-as putea sa-i fac?Nu ma intereseaza daca se codeaza,nu am nevoie de jailbreak…vreau doar iphone-ul meu cu soft original :(
Va multumesc tuturor pentru atentie