Salut.
Am un iPhone 4 care e plin de zgarieturi pe spate si pe banda de metal.Peste tot, defapt.Chiar si butoanele is zgariate si se misca intr-un hal, imediat cad.
Am asigurare la el dar nu e spart. Daca il duc la Orange mi-l schimba ? Va intreb pe voi ca parca mi putin rusine sa ma duc acolo sa ma rog de ei sa mi-l schimbe cat timp functioneaza.
Cum a ajuns zgariat ? Simplu, l-am folosit. M-am saturat de huse si carcase. Ce mama dracului, daca tot am dat banii pe el sa il folosesc.
Nu stii cam cat trebe sa platesc ?
O cunoastinta a dat cu el de pamant in parcare, l-a calcat cu masina, l-a bagat in balta si dupa ce l-a scos din balta, vorbea la telefon cei de la orange nu au comentat nimic, prima data nu platesti, si chiar daca platesti franciza e de 40 de lei (citeste contractul de asigurare). o sa stai cam 1 saptamana fara telefon.
Ai grija sa nu-ti treaca 12 luni de la inceputul contractului de asigurare ca nu mai pupi nimic
Daca tot il spargi, filmeaza sa ne distram si noi )
Stiu ca numa 12 luni e asigurare, si normal ca filmez daca il sparg.
Numa atata tot ca parca ceva ma opreste, nu stiu, tare ma tem sa nu mi-l schimbe si o saptamana fara iPhone…
N-au ce sa comenteze…l-ai scapat din mana cand conduceai, care-i buba? te duci hotarat si cu asta basta, daca nu vor ii ameninti cu opc-ul si cu reziliera abonamentului daca ai. Si o sa vezi ca va merge
Si mai e o chestie, am comandat 2 iPhone-uri de la Orange..nici acum nu m-au sunat sa merg dupa ele.
Primul a fost un 3GS, in iarna anului 2010…si al doilea un iPhone 4 (asta) in noiembrie 2010. Dupa iPhone 4 m-am dus personal, zilnic, sa intreb de el. Cand a ajuns a zis ca era in magazin de 8 ore, nu m-a sunat nici dracu sa merg dupa el.
Dupa 3GS nu m-am dus ca mi-am luat altul dupa ce au trecut o luna si nu m-a sunat nimeni.
Si cred ca daca il sparg nu o sa ma sune sa merg dupa cel nou. Iara va trebui sa imi fac programul dupa Orange.
Sa stii ca asta depinde strict de oamenii din magazin, de consultantii de vanzari. Nu depinde de Orange in ansamblu. Probabil ai dat de niste indolenti…stii cum zice proverbu: omu sfinteste locu’
Stiu cum fac…il folosesc pana crapa, ca nu mai are mult in ritmul asta.(Ieri, de exemplu, l-am scapat de la ureche pe gresie, a cazut pe colt - butonul de wake/sleep e varza - si cand sa ma aplec dupa el am dat cu piciorul in el si a alunecat pe fata cam 2 metri jumate - tot pe gresie - si s-a oprit intr-o usa)
Cand o sa crape..atunci ma duc cu el…