Mai mult din comoditate (si necunostinta de cauza) decat altceva, am optat sa ard mai multe DVD-uri cu o colectie de filme cu Eroll Flynn si Olivia de Havilland de-o data. Toast8 mi-a spus ca-mi trebuie 4 DVD-uri standard, m-am comformat, si i-am dat bice.
Problema a aparut dupa ce le-am ars: mi-a pus cateva filme in intregime, iar altele, cate jumate pe DVD, sau un sfert, si imi spune sa-i dau dublu-click ca sa-mi “span” filmul/fisierul. Am jumate film pe un DVD, un sfert pe altul, iar alt sfert pe alt DVD. Daca ar fi un singur film, mai treaca-mearga, dar a facut treba asta aleatoriu, la mai multe filme.
In naivitate mea am crezut ca el pur si simplu va pune pe DVD cat intra (fisier intreg), iar restul pe alt DVD. Sincer, mi se pare de sute de ori mai LOGIC sa NU ITI IMPARTA FISIERUL, mai ales ca nu ai ce sa faci cu o jumatate de poza, o jumatate de melodie, si mai ales n-ai ce sa faci cu o jumatate de film.
Postez aici pentru ca ma intreb cum se pot “lipi” inapoi filmele. Sugestia lor cu dublu-click e vrajeala. Exista vre-un program video care sa faca asta? :(
Mersi…