Cum se pot reface filme (.avi) daca Toast8 le-a “spanned”?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Londra
Macuser din: 30.04.08

Mai mult din comoditate (si necunostinta de cauza) decat altceva, am optat sa ard mai multe DVD-uri cu o colectie de filme cu Eroll Flynn si Olivia de Havilland de-o data. Toast8 mi-a spus ca-mi trebuie 4 DVD-uri standard, m-am comformat, si i-am dat bice.

Problema a aparut dupa ce le-am ars: mi-a pus cateva filme in intregime, iar altele, cate jumate pe DVD, sau un sfert, si imi spune sa-i dau dublu-click ca sa-mi “span” filmul/fisierul. Am jumate film pe un DVD, un sfert pe altul, iar alt sfert pe alt DVD. Daca ar fi un singur film, mai treaca-mearga, dar a facut treba asta aleatoriu, la mai multe filme.

In naivitate mea am crezut ca el pur si simplu va pune pe DVD cat intra (fisier intreg), iar restul pe alt DVD. Sincer, mi se pare de sute de ori mai LOGIC sa NU ITI IMPARTA FISIERUL, mai ales ca nu ai ce sa faci cu o jumatate de poza, o jumatate de melodie, si mai ales n-ai ce sa faci cu o jumatate de film.

Postez aici pentru ca ma intreb cum se pot “lipi” inapoi filmele. Sugestia lor cu dublu-click e vrajeala. Exista vre-un program video care sa faca asta? :(

Mersi…

Semnătură 

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.01.06

Parca Visual Hub-ul lipea filme, dar stiu sigur ca functioneaza cu filme. Tu le-ai ars pe dvd ca data sau ca dvd video?

Semnătură 

MacBookPro 17’‘
Intel Core 2 Duo
2.33 GHz
Memory:  2 GB
iMac G5 20’‘, 2,1 Ghz, 1,5 GB
iPoT 16 GB
In the very beginning, God push +N to create the world!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu ți-a scris pe discuri și o aplicație - roxio restore, sau ceva asemănător?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Poti incerca sa concatenezi bucatile cu ceva ca Split & Concat, dar cel mai bine e sa folosesti Restore-ul lui Roxio, cum a zis dacu. Ar trebui sa fie pe primul disc din serie.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

e pe toate wink

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Londra
Macuser din: 30.04.08

Roxio e pe toate, dar nu merge. Stau si astept sa faca ceva, si nada… VisualHub am, dar nu am incercat inca cu el. Am primit o sugestie sa incerc si cu Toast, sa vedem ce iese. Daca nu, incerc VisualHub.

E ciudat totusi ca nu exista in cadrul programului optiunea de a alege ce (si cat) sa taie. Sau eventual chiar sa nu taie fisierele, sa lase discul liber. Dar nu ma plang, ca e vina mea. Daca le ardeam “normal”, nu se ajungea aici. smile

Mersi mult de raspunsuri/sugestii!

Semnătură 

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Roxio = Toast

Si are (oarecum) o optiune:

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
altero - 07 Aprilie 2011 08:44 PM

Roxio = Toast

Si are (oarecum) o optiune:

La optiunea asta m-am gandit si eu, dar nu mai tin minte daca Toast 8 o are.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

‹‹ Submerge/Quicktime      Playing full screen ››