Install Loader
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 07.11.10

innainte sa fac update-ul la 4.3 pe langa cidya aveam inca un program numit Loader nu mai retin exact cum l-am instalat pentru ca am fost ajutat de un prieten , acum dupa ce am facut JB la 4.3.1 am cidya dar nu pot instala **************** .daca m-ar putea cineva ajuta cu un sfat as fi foarte recunoscator ....o zi buna tuturor mai ales acum ca avem JB!!

Edit by Admin: citește regulamentul, nu e voie cu piraterii pe aicea.

[ Modificat: 04 Aprilie 2011 08:29 AM de Administrator ]
 Semnătură 

Think diffrent !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

am mai avut modificat un topic de catre admin si nu inteleg un lucru fara nici un resentiment mi se pare destul de ipocrit faptul ca imi modificati un exemplu de site de unde toata lumea ia aplicatii de pe acolo sub pretextul ca “nu promovam piraterii” iar aici sunt topicuri intregi cu si despre Cidya….am 20 de ani si imi cer scuze pentru raspunsul oarecum “obraznic” stiu ca sunteti unii mult mai in varsta ...o zi cat se poate de placuta smile Vlad…

Semnătură 

Think diffrent !

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Drumul Taberei
Macuser din: 16.02.09

Vezi ca pe aici nu toata lumea descarca aplicatii de oriunde, suntem multi cei nu avem nici macar JB si care folosim exclusiv iTunes Store wink

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Vlad, sunt lucruri diferite.

Subiectul Cydia și jaibreak este una, ălalalt de-ți puse Admin steluțe roșii este cu totul altceva.
Să faci jailbreak este legal, chiar dacă Apple nu este de acord cu asta.
Să instalezi aplicații care în Appstore sunt pe bani este piraterie, și este cât se poate de ilegal, juridic este echivalent cu furtul.
Faptul că odată făcut jailbreak Cydia îți dă tehnic posibilitatea asta nu înseamnă că sunt lucruri din aceeași oală.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Multumesc pentru lamuriri si imi cer scuze inca odata smile

Semnătură 

Think diffrent !