2 din 2
2
problema cont appstore
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 13.09.08

Am si eu o problema cu iTunes store, si anume: am avut mult timp metoda de plata selectata ca si NONE. Acum am bagat un card de debit, cu bani pe el, totul in regula, a acceptat cardul, dar cind incerc sa intru in store imi spune ca cererea mea nu a putut fi dusa la bun sfirsit, ca ceea ce caut eu nu exista in store-ul romanesc. Chiar n-am idee ce sa-i mai fac. Devine enervant…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member

Am gasit si rezolvarea intre timp, aveam genius activat, si cred ca nu-i placea, cum l-am dezactivat a luat-o din loc. Poate ajuta pe altii informatia asta.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member

M-am bucurat degeaba, vad ca eroarea persista, citeodata pot vedea pagina home din store, citeodata nu. Idei?

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.07.11

Pana la urma, Cosminu, ai aflat ceva solutii? am aceeasi problema, si ma enerveaza :|. Nu pot sa-mi dau seama ce se intampla, avand in vedere k e valabil cardul, bani pe el am.. nu inteleg. Ma poate ajuta cineva?? :D

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Vorbește la bancă și asigură-te că cardul tău poate fi folosit pentru plăți on-line internațional.
Si trebuie să ai vre-o 10 lei în cont disponibili pentru tranzacția de test pe cae o face AppStore-ul.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.07.11

da, astazi am verificat din nou. de la banca imi spun ca totul e ok… si totusi, inca nu merge. :(

2 din 2
2