Problema iPod Nano 2nd generation
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Pitesti
Macuser din: 24.06.10

Salut. Acum cateva zile am primit un iPod nano 2nd gen de la un prieten, dupa ce a facut curatenie si l-a gasit nefunctional intr-un sertar. iPod-ul a incetat sa functioneze acum 1 an, dar posesorul nu prea si-a batut capul cu el. Asculta muzica si dintr-o data s-a oprit. 1 an de zile a zacut intr-un sertar si acum eu incerc sa vad daca se mai poate face ceva cu el. Conectat la iTunesc afiseaza mesajul: Itunes cannot recognize this iPod for the moment. For help, click More Information. Daca apas pe More Info ma duce pe site-ul apple unde ma sfatuieste sa misc de butonul de hold si apoi sa apas simultan butonul din centru + MENU. Am incercat, nu face nimic. Aveti idee daca se mai poate face ceva? Chiar imi place iPod-ul si ar fi ideal daca as putea sa il repar :D

Semnătură 

MacBook Pro Retina late 2013 i5 13”
MacBookPro early 2011 i5 13”
iPhone 6 Space Grey 16 GB
iPhone 5S Gold 16 GB
iPhone 4S Black 32 GB
iPhone 4 16 Black GB
iPhone 3GS Black 32 GB
iPhone 3G White 16 GB
iPhone 2G 8 GB
iPod Nano 4th Generation Red 16 GB
iPod Touch 3rd Generation 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

O fi bateria moarta sau pe moarte. Incearca sa il pui la incarcat cu un incarcator de priza pe usb (poate cel al iphonului) si vezi daca se incarca. Faza cu centru si menu in acelasi timp trebuie facuta dupa ce dai unlock>lock>unlock, nu stiu daca asa ai facut dar am zis sa mentionez. In ultima faza poti sa-l duci la noumax (gasesti adresa pe prima pagina macuser.ro) ca din cate stiu ai constantarea gratuita (sunt foarte de treaba/priceputi) si vezi cat te costa si daca merita pt tine.
Bafta!

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Pitesti
Macuser din: 24.06.10

am incercat sa il alimentez la priza si e tot mort. cred ca ultima varianta ramane istyle/noumax

Semnătură 

MacBook Pro Retina late 2013 i5 13”
MacBookPro early 2011 i5 13”
iPhone 6 Space Grey 16 GB
iPhone 5S Gold 16 GB
iPhone 4S Black 32 GB
iPhone 4 16 Black GB
iPhone 3GS Black 32 GB
iPhone 3G White 16 GB
iPhone 2G 8 GB
iPod Nano 4th Generation Red 16 GB
iPod Touch 3rd Generation 32 GB