Este doar o sugestie, dar nu se poate ca link-urile din post-uri sa se deschida intr-un nou tab?
E destul de enervant sa vizitezi o recomadare si dupa aceea sa dai back de 7 ori ca sa ajungi in acelasi loc. Zic si eu.
ar fi mai ok schimbata treaba asta la nivelul site-ului de catre admini, ca toate linkurile sa se deschida implicit in alt tab fara a fi nevoie de acea combinatie din partea userului.
Eu pe toate forumurile si site-urile de stiri pe care intru, pe link-uri dau click drept si aleg optiunea sa se deschida intr-un tab nou. Nu ii asa greu sa dai 2 click-uri in loc de 1 pe un link…
Din cate stiu eu, asemenea setare tine de browser si nu de site. Nici nu cred ca HTML accepta “open in new tab” (lista de optiuni este “_blank” - fereastra noua, “_self” - aceeasi fereastra si “frame” - alt frame din aceeasi fereastra, parca).
Subscriu si eu aceleiasi propuneri-sugestii.Nu cred ca e normal sa dai n- clicuri ca sa poti sa accesezi un link. In primul rand e in detrimentul forumului sa parasim pagina . Linkurile externe trebuie sa se deschida in taburi noi, asa se intampla in majoritatea forumurilor care se respecta. Iar in privinta setarilor de browser, eu am date setari de new tab si totusi pe acest forum nu se aplica… Asadar, eu nu inteleg de ce sunt atati care fac pe aici teoria chibritului, cand schimbarea asta ar fi utila pt toti…
Fișiere atașate
new tab.pdf (Dimensiune Fişier 76 - Downloads: 187)
Notat pentru versiunea viitoare de forum.
Asta curentă nu știe de așa ceva out-of-the-box.
Din nefericire nu sunt destui bani la buget și pentru lucrul la noul forum și adăugarea de îmbunătățiri la cel curent. Dacă mai multă lume ar da 2% pentru MacUser.ro ...
Eu am mouse cu rotiță de scroll și în Safari/OS X, Firefox/OS X, Firefox/Linux, click pe rotița de scroll deschide link-ul într-un tab nou.
sigur, explicații despre cum funcționează motorul forumului s-au scris de mai multe ori
sigur, am cerut ajutor de la oameni pricepuți pentru eliminarea bugurilor
sigur, am făcut și o ofertă de muncă remunerată pentru schimbarea forumului
am înțeles apoi că multă lume nu știe / nu se pricepe / nu are timp / chef / voie de la părinți pentru a face așa ceva…
dar am găsit pe cineva care muncește pentru a da o față nouă forumului și pentru a adăugă facilități noi
puțintică răbdare, stimabililor, totul se va rezolva curând (poate mult mai repede decât veți putea voi completa formularele de 2%, de exemplu)
nefiind o asociație caritabilă, biserică sau partid nu putem primi donații
2% e cel mai simplu și inteligent fel de a nu lăsa banii tăi pe mâna statului