Left 4 Dead 2 probleme in cxz engine
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iași
Macuser din: 08.11.10

Salutare am instalat CXZ engine, am instalat jocul Left 4 Dead 2, dupa instalare l-am deschis intra in prima pagina a jocului apare Loading…..... si Loading… la nesfarsit , nu vrea sa se deschida absolut deloc sa pot intra in meniu. Daca cineva a mai instalat genul acesta de program CXZ pentru a juca un joc si stie problema legata de acest aspect rog sa lase un sfat. multumesc

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

e posibil sa fie instalat aiurea joul in cxz. eu am alte jocuri de windows portate pe mac cu cxz si nu am probleme. incearca sa refaci instalarea jocului.

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
exco - 14 Aprilie 2011 02:10 PM

e posibil sa fie instalat aiurea joul in cxz. eu am alte jocuri de windows portate pe mac cu cxz si nu am probleme. incearca sa refaci instalarea jocului.

tocmai l-am sters si iau alta varianta poate a fost ceva in neregula, si il instalez din nou poate functioneaza, multumesc

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

revin, am cautat si left 4 dead 1, l-am gasit l-am instalat si ruleaza chiar foarte bine,  in schimb cu left 4 dead 2 aceiasi problema, adica se deschide se aude muzica si Loading.. Loading.. la nesfarsit..  oricum multumesc pt ajutor. probabil or mai fi si alte jocuri la fel de bune

Semnătură 

AFC 1886