Fixes an issue that occasionally caused blank or frozen video during a FaceTime call
Fixes an issue that prevented some international users from connecting to 3G networks on iPad Wi-Fi + 3G
Contains the latest security updates
Pentru non-jailbreakers e de bine.
Partea cu eliminarea din lanțul de încredere al certificatelor Comodo recent compromise se regăsește și în OS X Security Update 2011-002 apărut azi.
iPhone 4 Vodafone Romania cu 4.2.1 pe ele trecut prin greenpois0n. Totul merge impecabil cu exceptia semnalului. Il tin in mana si cade semnalul grav de tot! Cateodata cade chiar si daca nu-l tin in mana. Ce as putea sa-i fac? Daca sar la 4.3.2 crederi ca as putea rezolva problema ?
Eu am folosit întotdeauna și fără (mari) probleme PwnageTool. Vezi că a apărut de curînd 4.3.2 pentru FW 4.3.2
Mai poți s-o faci și cu RedSnow.
Cît despre buguri, dacă sînt, sînt localizate.
Facut update oficial 4.3.2 si problema cu semnalu nu a disparut ! Betele continua sa scada atunci cand il tin in mana. Ce pot face ???
Cand vezi ca iti scade semnalu opreste 3G-u. Este pur si simplu o zona cu acoperire mai proasta.
Sau ia-ti un Bumper Case (70 ron cea neagra) ca sa nu mai atingi direct antena de pe margine. Functioneaza!
Cand imi iau un telefon si dau o suma de bani ma astept ca el sa mearga ! Nu trebuie sa-i cumpar rahaturi ( deci cu alte cuvinte sa investesc alti bani in el ) sau sa recurg la alte trucuri de a-l tine in mana. Pur si simplu un telefon trebuie sa mearga. Si ma asteptam de la mai mult din partea Apple. Sunt total dezamagit si pentru prima data consider ca Apple nu este o companie atat de perfecta pe cat credem noi ca este! PUNCT.
P.S. Am sa vand iPhone-ul si am sa-mi iau un Nokia. Vreau telefon nu jucarie… Cine e interesat sa-mi dea un PM. E nou ..de 2 zile
Cand imi iau un telefon si dau o suma de bani ma astept ca el sa mearga ! Nu trebuie sa-i cumpar rahaturi ( deci cu alte cuvinte sa investesc alti bani in el ) sau sa recurg la alte trucuri de a-l tine in mana. Pur si simplu un telefon trebuie sa mearga. Si ma asteptam de la mai mult din partea Apple. Sunt total dezamagit si pentru prima data consider ca Apple nu este o companie atat de perfecta pe cat credem noi ca este! PUNCT.
P.S. Am sa vand iPhone-ul si am sa-mi iau un Nokia. Vreau telefon nu jucarie… Cine e interesat sa-mi dea un PM. E nou ..de 2 zile
Nu te grabi cu vanzarea…daca cei de la vodafone ti-au vandut un iphone din prima serie care avea acel antenna issue? fabricat inainte de septembrie 2010 parca, serie pentru care apple oreferea gratuit un bumper pentru rezolvarea problemei? Te-ai gandit la treaba asta?