Salutare!
Am și eu o mică problemă, nelămurire. Am un cont pe MobileMe. Parola de intrare e pusă în 1Password. Mă loghez de fiecare dată fără probleme. Acuma, fiind logat, am dat click pe find my iPhone, așa de distracție, și îmi cere să reintroduc parola, o reintroduc și îmi zice că password incorrect. Chestia asta se întâmplă la fel și dacă vreau să intru în account.
Am ieșit din MobileMe, am reintrat tot cu 1Password, m-a logat fără probleme, deci parola e corectă, am reîncercat cu find my iPhone și aceeași problemă: password incorrect!?
De ce la prima logare în Mobile Me password-ul e corect, și la cele două amintite mai sus e incorect?
A mai pățit cineva așa ceva?
Am verificat.
Nu e vorba de master password-ul cu care intru în 1password.
E vorba de parola de la mobileme, care e în introdusă în 1password, și așa mă loghez în mobile me. Logarea din 1password în mobileme merge fără probleme, deci parola de intrare în mobileme e corectă; pot să accesez calendar, mail, contacts, idisk. Singurele chestii în care nu pot intra sunt find my iphone și setările la account, unde îmi cere să reintroduc parola.
Asta mă intrigă, aceeași parolă e ok la logare în mobileme dar nu mai e bună când îmi cere să o reintroduc la find my iphone?!
Sau trebuie să introduc a doua oară master password-ul de la 1 Password?!
Am rezolvat problema. Am intrat pe google, i-am dat me.com, m-am logat cu aceeași parolă, în momentul acela 1Pasword m-a întrebat dacă vreau să salvez login-ul, l-am salvat, am continuat după aceea fiind logat în mobile.me și i-am dat find my iphone, mi-a cerut din nou parola, am reintrodus-o, și a mers. Acuma merge perfect. Probabil a fost ceva legat de 1Password!
Oricum, mersi pt sfaturi!
Hm! După ce acu vreo două zile nu a mers deloc (pentru mine) serviciu de email, azi, pe siteul mobile.me pot accesa doar “Find my iPhone”. Orice aș face, tot acolo mă duce. Clic pe Gallery, clic pe Mail => Find my iPhone. Nu vrea să acceseze celelalte servicii neam. La voi merge?