pai am citi de cazuri in care omu s-a dus cu mac-ul de 2-3 ori la service, l-au tinut cu computerul in reparatie si i l-au dat stricat inapoi, deci nu e chestia ca se strica ceva si duci la reparat dar e frustrant cand te intorci cu computerul inutilizabil acasa. si eu am avut pb-ul defect, de 2 ori, nu mi-a prins bine pentru ca am facut 800km in total pentru 2 reparatii efectuare (deci 200km dus, lasat la reparat, 200km intors luat de la reparatx2 ori) binenteles ca m-am intors cu mac-ul acasa in stare de functionare, dar alta era sa dau pe un computer nou 3 mii de euro si sa-mi faca figurile respective, nu este problema mea ca si companiile mari precum mercedes au probleme. E de inteles, sunt de acord cand te intorci cu computerul acasa repearat, dar nu mai exista intelegere cel putin din partea mea cand vii cu computerul acasa defect, nu asta scrie in garantie, exista o lege care trebuie respectata si garantia respectiva. Ce sa mai zic de aia care le-a luat foc masa, biroul de la baterii, acolo cum mai poti scoate camasa, te pui sa dormi pe canapea si lasi pe birou notebook-ul nou la incarcat, si vine sotia si te gaseste carbonizat.
Si eu sunt un fan apple si sunt convins de superioritatea lor din multe puncte de vedere, dar la faza cu macbook-urile care se intorc nereparate nu sunt de acord.
La fel cum nu sunt de acord sa cumperi un imac de 24” cu pixeli arsi pe care nu ti-l inlocuieste nimeni, am citi cazuri de useri care au cumparat cel mai scump notebook, de 17 si le-a venit cu pizeli arsi care nu era suportat de garantie (ei de asta nu scrie nicaieri visibil, pe apple store). Sunt niste chestii frustrante, care dauneaza imaginei unei companii precum apple. Oricat de mult ai iubi acest produs calitativ superior, daca esti tu victima nenorocoasa sa zicem la chestii de genul alora de mai sus, ai sa-ti pui multe intrebari si nu stiu cum ai putea sa vezi lucrurile. Oricum totule bine cand se termina cu bine, e bine ca au gasit solutia si ca tranzitia la intel s-a facut cu succes.